USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинського метальника відібрали на Кубок Європи

25 Лютого 2015 13:33
У Мукачево на Закарпатті відбувся зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань. У змаганнях брали участь 250 атлетів.

Чемпіоном серед молоді з метання спису став майстер спорту України міжнародного класу лучанин Максим Богдан. Його результат – 74 м 28 см. «Не скажу, що змагання були простими. Це - перші старти цього року для мене. Звичайно, хотів показати кращий результат, але травма трішки зупинила мене. Так, вирішив зосередитись на Європі, адже реабілітація, фармакологія, масажі багато коштують, а підтримка зараз - нульова», - розповідає Максим.



«Срібло» з метання молота серед жінок виборола майстер спорту України волинянка Ірина Климець з результатом 59 м 22 см. «Хоча я й зайняла призове місце, результатом – незадоволена, - каже Ірина. - Планувала метнути за 61 м, щоб вже виконати норматив на Чемпіонат Європи серед молоді». Після Мукачевого Ірина Климець готуватиметься до літнього Чемпіонату України, який стане відбірковим етапом на ЧЄ в Таллінні.


Серед дорослих майстер спорту України Роман Рижий з метання диску показав четвертий результат – 54 м 67 см. Серед молоді КМС Марія Барилюк з метання спису з результатом 43 м 59 см теж стала четвертою. П’яте місце серед молоді з метання спису посіла майстер спорту України Анна Лагода (42 м 88 см).

У загальнокомандному заліку Волинська область посіла п’яте місце серед 19-ти команд. «За останні роки це - найкраще досягнення нашої команди. Минулого року ми були сьомі, позаминулого – дев’яті, - розповідає тренер Обласної ДЮСШ Роман Черкашин. - Це означає, що Волинь має талановитих метальників, з якими можна і треба працювати».

Ці змагання стали вирішальним етапом відбору на зимовий Кубок Європи з метань, який 14-15 березня відбудеться в Португалії. Після змагань в Мукачево тренерська рада сформувала команду з 16-ти метальників. У список збірників увійшов і волинянин Максим Богдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Місто Показати IP 25 Лютого 2015 15:47
Максим Богдан з Старого Чорторійська
Друг Показати IP 27 Лютого 2015 19:58
Ірина Климець з Четвертні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus