USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинським «туристам» подарували авто

10 Січня 2014 17:31
Для потреб обласного Центру туризму, спорту та екскурсій придбали вантажопасажирський автомобіль «Газель»за кошти обласного бюджету, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Документи та ключі від транспорту передали під час змагань із зимової першості Волинської області зі спортивного туризму, які розпочалися сьогодні на базі позаміського
закладу оздоровлення та відпочинку «Табір Сонячний», що знаходиться в селі Гаразджа Луцького району.

Там упродовж двох днів змагатимуться сотні дітей з Волинської та Рівненської областей. З огляду на відсутність снігу, організатори заходу замінили зимові види спортивного туризму іншими.

До слова, оздоровчий заклад, який торік передали у комунальну власність, суттєво відремонтують і буде він таким собі майданчиком для волинських туристів. Хоча ремонт в таборі вже триває. Наразі тут ремонтують спальний корпус. На ці цілі передбачили 780 тисяч гривень з обласного бюджету.

Наступним етапом буде оновлення котельного господарства, спальних корпусів та ремонт очисних споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 10 Січня 2014 18:26
Це та Газель, яку школярі на уроках праці самі склали?
читачу до Читач Показати IP 11 Січня 2014 15:29
Ні, це той читач, якого батько пальцем зробив. А в дитинстві мамка впустила. І він задаэ дурні питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus