USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинський «Шварценеґґер» розповів, як підкорив чемпіонат світу.ФОТО

16 Вересня 2013 12:51
Уродженець Ковеля, Андрій Хомицький, здобув перемогу на чемпіонаті світу з бодибілдингу, який пройшов 14-15 вересня у Києві.

Україна вперше в історії приймала подібні змагання. Щодо переможця, то Андрій вже має звання чемпіона світу, яке здобув раніше в Будапешті. Про перепетії престижних змагань Волинським Новинам розповів безпосередньо сам чемпіон світу.

Андрію, розкажіть трішки більше про світову першість.
- Це був чемпіонат світу, де участь взяли як чоловіки, так і жінки. Серед жінок змагання проходили в дисциплінах «бодибілдинг», «фітнес», «бікіні», «атлетик-фітнес», «фізік». Чоловіки змагалися у «фітнесі», «атлетик-фітнесі» і «фізік».

В якій дисципліні переміг ковельчанин?

- Я виступав у Men's physique, що також відомий як пляжний бодибілдинг.

Скільки загалом було представлено держав і спортсменів?
- До Києва з’їхалося 300 атлетів зі сорока країн світу. Серед них були титуловані спортсмени з Чехії, США, що перемагали на «Арнольд Класік». До речі, Україна за кількістю медалей посіла перше місце. Другою стала Росія, третє місце в словаків.

Як привітали після перемоги друзі, родичі?
- Вони підтримували мене в залі протягом всього турніру. Після перемоги я спустився до залу та подарував сто одну троянду дружині Олі, хотілося за все їй подякувати. До слова, пропозицію руки і серця Олі я робив після вікторії на чемпіонаті України, й теж презентував для коханої сто одну червону троянду.

- Тепер після тріумфу можна дозволити трішки зайвого з продукітів харчування?

Ні, адже готуюся до змагань «Арнольд Класік». Турнір відбудеться у жовтні в Іспанії.

Розмовляв Андрій КОВАЛЬ





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 16 Вересня 2013 14:15
Цікаво, чим заробляє на життя даний персонаж? Не секрет, що професійне заняття бодібілдінгом - задоволення не з дешевих. Правильне харчування, харчові добавки, курси професійної "хімії" - все це обходиться дуже дорого.
Саша Показати IP 19 Вересня 2013 10:33
Чемпіонами стають на офіцйних міжнародних чемпіонатах, а не на приватних, які організовують різні організації. Кожен може взяти участь в цих змаганнях, платять 200 - 300 євро збір і приймають участь. Таких чемпіонів в Україні тисячі. Навіть на останніх змаганнях він не виграв,а переміг в номінації. http://fbbu.com.ua/node/3635

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus