USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни грали за «Бразилію», «Кокосові острови» та «Англію»

11 Серпня 2009 18:35
На київському пляжі «Довбичка» уже вкотре відбувся турнір Алтімат Фрізбі «Kiev Hat-2009». Участь у змаганнях узяли приблизно дві сотні спортсменів із Києва, Санкт-Петербурга, Мінська, Бресту, Вільнюса, Цюриха, Парижу, Кембріджа та інших міст. Серед них і шестеро волинян, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Команди були сформовані у два дивізіони по 12 команд: у першому грали сильніші гравці, у другому – слабші, - розповіла учасниця змагань, володарка І місця у другому дивізіоні Ірина Лєонова.
Опісля того, як була сформована команда, учасники обирали їй назву і повинні були її представити – показати національні костюми чи щось цікаве, пов’язане із цією країною, - сказала Ірина Лєонова. Волиняни виступали в умовних командах «Бразилії», «Англії», «Куби», «Кокосових островів», «Мадагаскару», «Теркса і Кайкоса».
У  першому дивізіоні Волинь представляв Богдан Алєксєєв, який виборов ІІІ місце, і Максим Нечипорук. У другому виступали Олеся Синюк, яка зайняла ІІ місце та отримала статус MVP-корисний гравець серед дівчат, а також Людмила Мещерякова, Віталій Дмитрук та Ірина Лєонова.
«Загалом було дуже цікаво, нас гарно зустріли організатори. Отримали нагороди – медалі та футболки», - поділилася враженнями панна Лєонова.
«Фрізбі не є таким офіційним, він не входить до олімпійських видів спорту, проте наразі збираються підписи, аби його таким зробити», - додала вона.
Довідково:
Першим прототипом «Kiev Hat» став невеличкий турнір, що проводився у 2003 році. Тоді у фрізбі змагалися близько 30 людей з України, Росії, Білорусі. З кожним роком географія учасників та команд збільшувалася, турнір ставам веселішим та цікавішим. Цьогоріч, як результат, у змаганнях взяло участь близько 200 спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus