USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни краще володіють шлангом, аніж драбиною

8 Серпня 2008 23:00
Одесит найхуткіше штурмував стіну, але волиняни найшвидше «погасили вогонь». Таким є результат другого дня змагань Кубку України з пожежно-прикладного спорту, – повідомляє 8 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Першим змаганням дня був штурм стіни. За нормативами він виконується у такому порядку: учасник за сигналом стартує та піднімається на поверхи навчальної башти за допомогою штурмової драбини будь-яким способом. Фініш зараховується тоді, коли спортсмен торкнувся двома ногами підлоги.
 
Таким чином, четвертий поверх за рекордний час штурмував майстер спорту Євген Бельський з Одеської команди за 13,61 секунди. Як результат одесит отримав перемогу у двоборстві, тобто сума результатів за стометрівку з перешкодами та штурм стіни виявилась найменшою в часі – 28,91 секунди, а отже – найкращою. Другий результат показав волинянин Юрій Сафатюк – 29,18секунди, а стіну підкорив за 15,56 секунди.
 
Однак у «Бойовому розгортанні» одеська команда посіла четверте місце. Відповідно, найголовніший конкурент лишився позаду. А пожежники-волиняни справилися за найкоротший термін – 30,32 секунди. Друге місце у цій естафеті посіла збірна Київської області (31,14 секунди).
 
Довідково:
 
За два дні змагань жоден з учасників не отримав травм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus