USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу - єдині призери України

29 Листопада 2013 09:31
Троє волинян на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу стали срібними і бронзовими призерами, повідомили в обласній організації Асоціації джиу-джитсу України.
Чемпіонат Світу з джиу-джитсу серед юніорів та молоді до 21 року відбувся 23-24 листопада у Бухаресті (Румунія).
У Чемпіонаті участь взяли спортсмени із 34 країн світу, 4 континентів. Україну представили спортсмени із Луцька, Волинської, Донецької, Запорізької та Київської областей. Після цих змагань наші спортсмени повернулися з новими перемогами.
З усіх областей України, що взяли участь у змаганнях, тільки волинські хлопці у виснажливій боротьби здобули призові місця та показали себе цілому світу сильними, успішними спортсменами.
Срібними призерами Чемпіонату Світу у своїх вагових категоріях стали Богдан Мочульський і Владислав Червонящий. Бронзу виборов Максим Гераськін.
Участь у Чемпіонаті організувала обласна організація Асоціації джиу-джитсу України. На Волині її очолює Ігор Юхименко, який є також тренером луцьких спортсменів.
Довідка:
Джиу-джитсу (дзю:дзюцу) – «м’яке мистецтво» або «шлях м’якості», ще, як варіант, мистецтво гнучкості (пластичність свідомості) – загальна назва японських бойових мистецтв, що включали в себе техніки роботи зі зброєю і без неї.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus