USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волиняни повертаються з Івано-Франківська тріумфаторами

24 Серпня 2013 09:33
Вихованці дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» завоювали черговий трофей на представницькому турнірі в Івано-Франківську. Група 1999 року народження (старший тренер Володимир Гапон) виграла усі чотири матчі на турнірі пам`яті Володимира Дибенка, який організували вихованці цього тренера. Про це повідомили у прес-службі луцького клубу.

У своїй підгрупі лучани почергово були сильнішими від івано-франківської ДЮСШ-3 – 1:0 (гол забив Богдан Гладун), івано-франківської «Ніки» 2:1 (Дмитро Зінкевич з пенальті та Богдан Гладун) і хмельницького «Поділля» 2:0 (Богдан Гладун та Олександр Мосіюк).

Відтак лучани з першого місця кваліфікувалися у фінал змагань. Тут із рахунком 4:1 було розбито івано-франківське «Прикарпаття», з яким, до речі, вихованцям Володимира Гапона скоро грати у чемпіонаті ДЮФЛ. Голи у фіналі на рахунку Максима Гагаловського (2) та Богдана Гладуна (2).

Окрім кубку переможцям з «Волині» U-15 дісталася й індивідуальна нагорода. Кращим півзахисником турніру визнано Назара Сеника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus