USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни вибороли 12 медалей на чемпіонаті України

20 Червня 2012 16:17
На чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед дітей і підлітків 1996-1999 років народження волинські спортсмени вибороли 12 медалей.
Про це повідомляє Волинська ОДТРК.
Упродовж 4-х днів у Ковелі тривав чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед дітей та підлітків 1996-1999 років народження. Учасниками змагань стали понад 500 спортсменів з усіх областей України, Криму, а також міст Києва та Севастополя.
Веслування на байдарках і каное – пріоритетний вид спорту в області. А волинські веслувальники – неодноразові переможці престижних змагань не лише в Україні, а й за кордоном. За останні п’ять років в області підготували 5 майстрів спорту міжнародного класу та 12 майстрів спорту України з веслування.
На цьогорічному чемпіонаті України серед дітей та підлітків Волинь представляли понад 30-ть вихованців базових спортивних шкіл області.
Суддівську колегію змагань очолив суддя національної категорії В’ячеслав Настюк. Кращих визначали на дистанціях 200, 500 та 1000 метрів. Уже перші заїзди на ковельській воді принесли медалі в скарбничку збірної Волині. Юрій Тихнюк та Анастасія Ємельянова фінішували третіми. А екіпажі каное четвірок стали переможцями чемпіонату України.
Загалом веслувальники Волині завоювали в командну скарбничку 12 медалей різної проби. Серед них – чотири «золотих». В командному заліку волиняни посіли почесне четверте місце. А переможцями змагань стали спортсмени Одеської області. Сходинкою нижче на п’єдесталі команд розташувалися представники Херсонщини. Третє місце – у полтавчан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus