USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин став чемпіоном України з бігу на «півторашці»

18 Лютого 2009 19:27
Волинянин Олександр Борисюк завоював сьогодні, 18 лютого, на змаганнях у Сумах нагороду найвищої проби на дистанції 1 500 метрів. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Сьогодні у Сумах розпочався Чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. І вже у перший день змагань волинянин Олександр Борисюк на дистанції 1500 метрів посів перше місце, здолавши її за 3 хвилини 44,07 секунди.
Довідково:
Олександр Борисюк – майстер спорту України, учень обласної школи вищої спортивної майстерності, студент Луцького інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету «Україна», представник спортивних товариств «Динамо», «Колос».
Тренується хлопець під керівництвом своїх батьків – заслуженого тренера України Степана Борисюка та Валентини Борисюк.
Нагадаємо, що перше «золото» спортивного сезону-2009 Волині приніс саме Олександ Борисюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus