USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин врятував Олега Блохіна від звільнення,- ЗМІ

20 Травня 2013 18:21
Волинянин Тарас Михалик, гравець київського «Динамо» порвав написану спересердя заяву головного тренера біло-синіх Олега Блохіна про звільнення, - пишуть ЗМІ.

Після поразки київського «Динамо» сімферопольській «Таврії» 2:3, головний тренер біло-синіх Олег Блохін написав заяву про відставку,- пише сайт «Футбол Україна».

Джерело у київському клубі повідомило журналістам сайту «Футбол Україна», що відразу після прес-конференції головний тренер «Динамо» Олег Блохін влаштував справжній розгром гравцям у роздягальні. Мовляв, там же Блохін написав заяву про відставку, про що оголосив футболістам та керівництву клубу.

«Начебто, адміністратори та деякі футболісти таки вмовили Олега Блохіна заспокоїтися. А наш земляк, захисник динамівців Тарас Михалик порвав заяву про звільнення. Президент «Динамо» Ігор Суркіс відмовився розмовляти на цю тему по телефону», - пише «Футбол Україна».

Сам же наставник біло-синіх спростував чутки у коментарі «РИА Новости». «Хлопці, ви що, яка відставка, що ви там вигадали? Яка заява? Не було такого», - заявив Олег Блохін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FootballMan Показати IP 20 Травня 2013 18:41
Досить вже сміття різне з нету збирати! Це все плітки і Блохін не збирався подавати у відставку і вже все спростував! Писати вже не ма про що?
фан Показати IP 21 Травня 2013 04:48
Завжди любив Блохіна.Але після його приїзду в Луцьк розчарувався.Неприємна він людина і дуже зарозумілий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus