USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин здобув два «золота» на чемпіонаті України

26 Лютого 2012 11:53
Успішно розпочав спортивний сезон 2012 року майстер спорту міжнародного класу, учень обласної школи вищої спортивної майстерності, представник спортивних товариств «Динамо» і «Колос» Олександр Борисюк. Волинянин здобув дві золоті нагороди на Чемпіонаті України в приміщенні.

Про це пише газета Волинь-нова.
Олександра Борисюка включили до складу національної збірної команди України на чемпіонат світу з легкої атлетики, який відбудеться з 9 по 11 березня у Стамбулі (Туреччина).
А на чемпіонаті України в приміщенні в місті Суми Олександр Борисюк ще раз підтвердив свою високу спортивну майстерність і став чемпіоном України на дистанціях 1500 та 3000 метрів, значно випередивши усіх своїх суперників.

Тренується спортсмен під керівництвом свого батька – Заслуженого тренера України Степана Борисюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus