USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Впевнена перемога «ВолиньБаскета» у грі з віце-чемпіоном України

22 Лютого 2015 09:52
У рамках Вищої ліги України луцький баскетбольний клуб вчора, 21 лютого, приймав володаря срібних медалей минулорічної вишки київський «Авангард». Про це інформує ВолиньSport.

Годі підібрати епітетів та метафор, щоб описати те, що відбувалося цього вечора на майданчику спорткомплексу СНУ імені Лесі Українки.

Підозрюємо, що навіть пряма трансляція на одному з наших регіональних телеканалів не змогла повністю передати ті відчуття, емоції та настрій, що аж витав у повітрі.

Зізнаймося – лучани порадували, здивували та вразили врешті-решт. Давно ми не бачили такого стартового ривка. Причому такого потужного! Нехай «Вовча зграя» не ображається, однак до «Авангарда» їм ще трохи підрости.

І саме безапеляційно виграна дебютна 10-хвилинка (25:14) стала запорукою успіху. Так, столичні баскетболісти будь-що намагалися наздогнати. І їм таке, зрештою, вдалося разом із закінченням третьої чверті – 59:59.

Тоді стало лячно. Однак, до честі лучан, зібравши волю в кулак, вони пройшли фінішну дистанцію якщо не на «відмінно», то близько до цього. Проте треба віддати належне й киянам. Щойно «Волиньбаскет» знову вирвався вперед 72:65, як гості тут же підтягнулись 74:71.

На щастя, фінальна сирена зафіксувала 82:77.

Молодці! Але, знаючи досвідчених лисів з «Авангарда», вони значно сильніше проводять другу виїзну зустріч за умови поразки у першій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Фан Показати IP 22 Лютого 2015 12:23
Чудова була гра, емоційна , адреналін кипить ще досі!!!
діма Показати IP 22 Лютого 2015 21:43
Що не говріть, а команда рівня Суперліги в Луцьку є. Можливо я і перебільшую але гра починає вимальовуватися. Зал в місті є ( зал ОДЮСШ ). Потрібно трішки практики і часу і ця молодь зможе добитися результату. Дуже важливо зараз підтримка місцевої влади, адже клуб тримається на ентузіастах. І для такого міста як Луцьк це буде безпрограшний варіант, в світлі можливого ЄВРО 2017. Хлопці так тримати. І як батько одного з молодих баскетболістів дуже хочу щоб мій син був причетний до цієї події адже бачу, що є приріст в його майстерності. Всім небайдужих до спорту хочу попросити любіть баскетбол, адже він цього вартий.
степа Показати IP 22 Лютого 2015 21:49
Головне щоб гравці повірили, що вони можуть перемагати такі команди. Сьогодні трішки не вистачило якраз віри в свої сили. Хоча гра дійсно починає подобатись вболівальникам. P.S. Рівень вболівальників росте разом з командою.
спеціаліст Показати IP 22 Лютого 2015 21:53
Судді судили 50 на 50 але деякі свистки змусили мене засумніватися в їхній обєктивності. Лучани билися до останнього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus