USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Всі налаштовані дуже серйозно, - Кварцяний

10 Січня 2014 06:33
Головний тренер і президент луцької «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував клубній прес-службі перший тренувальний день команди у новому році, що відбувся учора, 9 січня.

- Віталію Володимировичу, команда вийшла із відпустки. Який план підготовки на найближчі дні у «Волині»?
- Ми працюємо в Луцьку. Бігаємо кроси, здаємо тести, проходимо медогляд, займаємося силовою підготовкою й аеробікою, плаваємо у басейні. Передбачено й ігрові вправи. Всі налаштовані дуже серйозно, адже готуємося до збору в Туреччині, який розпочинаємо 19 січня.
- Доводилося багато читати про новачків команди…
- Справді, останнім часом навколо можливого кадрового поповнення команди футбольні і місцеві сайти здійняли незрозумілий галас. Називалося кілька персоналій, які вже, буцімто, підписали контракт із нами. Це неправда. Звісно, ми, як і всі команди, працюємо у селекційному напрямку. Але передчасно або просто неправдиво подавати інформацію не можна. Про усіх нових гравців, якщо такі будуть, клуб повідомить сам.
- Кого плануєте взяти на перший збір?
- Гравців «основи» плюс кілька хлопців із дублю. Звісно, можливі й варіанти із переглядом нових гравців. Ви знаєте, що закінчилася оренда Шеліхова та Матуку. Не поїдуть в Белек Приндета із Мемешевим, адже їх викликано в лави молодіжної збірної України, яка гратиме на Кубку Співдружності у Санкт-Петербурзі. Вони приєднаються до нас у лютому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus