USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Я трохи втратив контроль, - Кварцяний

19 Липня 2010 11:11
Незважаючи на виїзну поразку від «Дніпра», головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний задоволений грою своєї команди.

Про це наставник луцької команди Прем'єр-ліги сказав у Дніпропетровську на післяматчевій прес-конференції.

«Це була не найгірша гра нашої команди. Було багато позитивних дій. Я задоволений грою нових футболістів, котрих ми вводимо у склад. Поки що, звичайно, відчувається незіграність. Адже сьогодні вийшли сім нових гравців порівняно з попереднім матчем. Шкода, що чотири провідних футболістів у нас вибули на півроку. Але, думаю, ми виправимо ситуацію», - цитує Кварцяного офіційний сайт ФК «Дніпро».

«Ми мали достатньо хороших моментів, але далася взнаки нестача концентрації, чуття на завершальній стадії. Не зіграли на добиванні в деяких моментах, робився із запізненням підбір м'яча. Ще й удача відвернулася: Бута пробив у штангу. Чому в штангу, а не у ворота? Хоттабич не підкрутив...» - із гумором зауважив тренер.

«А в нас дві безневинні ситуації призвели до голів. Ісса (Ндоє, воротар «Волині» - «ВН») погано згрупувався, без кроку стрибнув - думав, дістане м'яч. Але він закотився у ворота. І в другому випадку думав, що м'яч піде за межі поля, але він різко опустився йому за спину. Необов'язковий гол, можна сказати», - вважає Кварцяний.

«Він іще не напропускав стільки багато м'ячів, скільки має пропустити воротар, - сказав також тренер про Іссу Ндоє. - Кіпер повинен пропустити «мішок», а в нього ємність поки що заповнена на 75 відсотків. Залишилося 25, і потім гратиме надійно (сміх у залі). Я задоволений його грою, просто не пощастило».

«У цілому ж навіть удесятьох ми нагнітали, намагалися забити не тільки гол престижу, грали до кінця. Радує, що команда оптимістично організовує атаки, багато в нас молодих хлопців. У цілому, незважаючи на поразку, я радий за свою команду», - додав наставник лучан.

«У мене в футболі ніколи не було прямої і м'якої доріжки. Гори та ями не дають виходу на стабільну і пряму дорогу. З боку клубу було зроблено все, щоб ми могли нормально працювати. Ми відпочили буквально п'ять днів, у той час як такі зіграні команди, як Полтава та Дніпропетровськ, мали на це більше часу.

Мені здається, що ми нормально провели підготовку, але нам доводиться затикати дірки через травми. І я трохи втратив інтуїцію, контроль над ситуацією. Зараз доводиться вчити, вчитися й адаптуватись у нових умовах. Поки що не вистачає швидкісної роботи, прийняття швидких рішень і роботи з м'ячем, чіткого взаєморозуміння. В цьому ми поступаємося суперникам - це глобальна проблема», - визнав Віталій Кварцяний.

Про гру нового центрального захисника, капітана «Волині» Ващука: «Владислав іще не набув свіжості, потрібної ігрової енергії, але вибір позиції, інтуїція та розрахунок у нього, як завжди, на рівні. Сьогодні він холоднокровно керував грою. Я задоволений його сьогоднішніми рішеннями. Думаю, що з кожною грою в нього буде все більше позитивних дій», - вважає Кварцяний.

Нагадаємо, в матчі другого туру Прем'єр-ліги луцька «Волинь» 18 липня програла дніпропетровському «Дніпру» з рахунком 0:2.

Довідково:

Результати інших матчів 2-го туру: «Металург» (Д) - «Оболонь» - 3:0 (1:0 - Годін (23), 2:0 - Морозюк (34), 3:0 - Мхітарян (89, пенальті)); «Севастополь» - «Металіст» - 0:0; «Ворскла» - «Іллічівець» - 1:3 (0:1 - Антонов (22), 0:2 - Пуканич (55), 0:3 - Ярошенко (71), 1:3 - Сачко (91)); «Динамо» - «Таврія» - 2:1 (1:0 - Єрьоменко (14), 2:0 - Шевченко (17, пенальті), 2:1 - Ідахор (23)); «Зоря» - «Арсенал» - 0:2 (0:1 - Хомин (54), 0:2 - Шацьких (80, пенальті)); «Металург» (З) - «Шахтар» - 1:1(1:0 - Алозіє (35), 1:1 - Фернандіньо (68)); «Кривбас» - «Карпати» - 0:0.

Після двох турів турнірну таблицю очолили «Арсенал» і «Дніпро» (по 6 очок), а останні сходинки наразі займають «Таврія» та «Волинь» (0 очок).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus