USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як проводять відпустку гравці «Волині»

27 Травня 2014 18:07
Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося як проводить свою відпустку захисник «Волині» Богдан Шершун, діючі луцькі футболісти, а також порозмовляли з екс-гравцями лучан.

Богдане, де відпочиваєш?

Відпустку проводжу у Греції. Якщо конкретніше, то вирушив на острів Кріт.
Заодно про контракт з «біло-червоним», як і «Волинь», «Олімпіакосом» не домовляєшся?

Все можливо (усміхається, – авт). Головне, аби не з «біло-зеленим» «Панатінаїкосом», що нагадує за кольорами «Карпати».

Знаменитий Кноський палац, де за легендами проживав Мінотавр, вже встиг відвідати?

Ні, там поки ще не був, але можливо ще побуваю.

Румун Флорентін Матей відразу після закінчення сезону вирушив до добре знайомого Бухареста. Там «п'ятнадцятка» лучан зустрівся зі своєю великою родиною. Відразу по приїзду Флорентін виклав у соціальній мережі кілька фото зі своєю маленькою сестричкою Стефанією та підписав світлини словами: «Home. Sweethome».
А ось нігерієць Мішель Бабатунде додому не вельми поспішає. Після завершення української першості Майк та його двоюрідний брат Метью приходили до стадіону СНУ, аби пограти з студентами у футбол. Однак кілька днів тому Бабатунде вирушив до Лондона, де візьме участь у зборах своєї національної збірної. Нагадаємо, що нігерійці потрапили на чемпіонат світу, а волинський Баба має шанс поїхати до Бразилії та зіграти проти свого кумира Ліонеля Мессі.
Розповів про свої плани і лідер «хрестоносців» Сергій Сімінін. «Зараз перебуваю за кордоном. Коли повернуся – розповім детальніше, де побував», – повідомив Сергій телефоном.
Ізраїльтянин Гал Шиш, як і Богдан Шершун, вирішив помилуватися пейзажами острівної Греції. Лівий бек «Волині» з родиною через два тижні засмагатиме на сповненому історії Родосі.
А колишні гравці «Волині», зокрема, нинішній захисник білоруської «Білшини» Артем Бобух, розповів, що у чемпіонаті Білорусі грають у футбол протягом всього літа, тому вже відпочине взимку. «Однак у Бобруйську є річка, ліс, і якщо мати бажання, теж можна гарно відпочити. Хоча звісно, що море – є море», – каже Артем.
Харківчанин Ігор Биканов, що нині працює дитячим тренером, ділячись планами на літо розповів таке: «Незабаром Харків відвідають дитячі тренери з Іспанії та Нідерландів, які будуть нам допомагати протягом червня та липня. Відпочину вже у серпні. Можливо поїду на море - за кордон».
Ковельчанин Юрій Дручик розповів, що поки особливих планів на літо не має: «Якщо і поїду на море, то це точно буде не Крим. Є думка податися з родиною на кілька днів до польських Закопан. Наразі тренуюсь з ковельською командою, що грає за першість області. На жаль, повернутися на попередній рівень ніяк не дозволяє хворе коліно», – говорить він.
Оборонець Віталій Полянський (виступав за лучан у 2009 р.) говорить, що за кордон не збирається. Влітку відпочиватиме з друзями на базі неподалік Дніпропетровська. Наразі Віталій виступає за одну з аматорських команд Дніпропетровщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тренер Показати IP 27 Травня 2014 19:14
Так, как играли,то на левый берег(Рованцы ) Стыря,коров пасти!
Фанат Показати IP 27 Травня 2014 22:20
після 8 поразок підрят мусово відпочити, старались жеш...
Руминський Пеле Показати IP 29 Травня 2014 16:01
Як казав Кварц: "На остров Шмідта вас відправлю")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus