USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як у Луцьку вітали найкращих тренерів та спортсменів Волині. Фоторепортаж

13 Вересня 2019 12:42
Завтра в Україні святкуватимуть День фізичної культури та спорту, проте цей день є вихідним, тож спортсмени та тренери отримують привітання вже сьогодні. Не оминуло це свято й тренерів та спортсменів, які прославляють Волинь.

Урочистості з нагоди професійного свята спортсменів відбулися 13 вересня у Волинському обласному академічному театрі ляльок.

Волинські спортсмени досягли хороших результатів у всіх видах спорту, починаючи з веслування і закінчуючи легкою атлетикою, тож впродовж дійства вони не втомлювалися отримати подяки та відзнаки від представників влади.

Як зазначила заступниця голови Волинської ОДА Світлана Мишковець, усі волиняни пишаються і горді тим, що ходять одними вулицями зі спортсменами, живуть в одному місті та селищі.

«Те, що ви робите, інколи не вкладається в розум. Коли підбиваються підсумки, так стається, що кожен рік нам є чим пишатися – вашими досягненнями. Це свято мужніх, сильних, наполегливих людей. Про ваші досягнення знають не тільки на Волині та в Україні, а й за кордоном», – наголосила Свтлана Мишковець, побажавши спортсменам повернення сил.

Натомість заступник голови Волинської облради Роман Карпюк зазначив, що сьогодні всенародне свято.

«Спорт – це особлива галузь, в якій працюють самовіддані люди. Якби всі працювали так, як спортсмени, то ми були б попереду Америки. Вони витрачають дуже багато зусиль та часу, аби потрапити навіть на чемпіонат України. Ми гордимося нашими спортсменами та тренерами», – зауважив посадовець та побажав спортсменам успіху.

Опісля святкових привітань урочистість продовжилася концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus