USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як українці провели олімпійську збірну в Ріо. ФОТОРЕПОРТАЖ

26 Липня 2016 07:00
Українських спортсменів урочисто провели на Олімпійські ігри-2016.

Про це повідомляють на сайті Федерації легкої атлетики України.

205 спортсменів з 27 видів спорту представлятимуть Україну у Ріо-де-Жанейро, де з 5 по 21 серпня відбудуться XXXI літні Олімпійські ігри. Не усі з них змогли бути присутніми на урочистостях у Києві, які відбувалися ввечері 23 липня на Михайлівській та Софіївській площах. Багато легкоатлетів зараз ще перебувають на зборах, до Києва прибудуть лише напередодні відльоту до Бразилії, в перший числах серпня. Але ті, хто проходить підготовку в столичному регіоні, відвідали свято. Вони не приховували свого задоволення від події.

"Святковий настрій, дуже рада знаходитися в такій атмосфері, серед найсильніших спортсменів нашої країни.

Це мої перші Олімпійські ігри, довгоочікувані. Тому я дуже рада. Підготовка пройшла за планом, на щастя, обійшлося без травм. Отож, хочу виступити якомога найкраще і показати все, на що здатна", -розповіла бронзова призерка цьогорічного чемпіонату світу, багатоборка Аліна Фьодорова.

Легкоатлетична команда – найбільша за складом в олімпійські збірній України. Вона налічує 65 спортсменів, тобто майже третину від усіх. Президент ФЛАУ та віце-президент НОК України Ігор Гоцул, стверджує, що усі вони перебувають у чудовому настрої: "Напередодні я мав окрему зустріч у Конча-Заспі з нашою командою метальників. У спортсменів гарний настрій, готові до звершень. Вони виконали все, що планували у своїй підготовці до Ріо. Держава, Федерація і Національний олімпійський комітет забезпечили проведення всіх запланованих зборів і заходів щодо підготовки збірної. Тому всі в чудовому настрої, перебувають у чудовій спортивній формі. Я думаю, у нас всіх є привід чекати їх з Бразилії з перемогою".

На початку урочистостей уся олімпійська збірна вшанувала пам’ять загиблих воїнів АТО – спортсмени та тренери поклали квіти до Меморіалу, розташованого на Михайлівській площі. А потім усі ходою вирушили до Софіївської площі. Там встановили сцени, на спортсменів вже очікували численні уболівальники. Було багато теплих побажань, вручення команді Державного прапору України, святковий концерт. Після чого усі вболівальники могли взяти у спортсменів автографи та сфотографуватися з ними. Чи не найбільшою популярністю користувався легкоатлет, дискобол Микита Нестеренко, який є, певно, найвищим у складі олімпійської збірної з поміж представників усіх видів спорту.

Нагадаємо, серед учасників легкоатлетичної збірної є чотири представники Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 26 Липня 2016 07:23
Вже у Франції прославились. Що ж буде в Ріо?
Хрен собачий Показати IP 26 Липня 2016 10:38
Удачі на Олімпіаді нашій збірній. Слава Україні!!!... :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus