USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

За три роки на Волині зведуть два Льодових палаци

4 Лютого 2010 12:21
Депутати обласної ради ухвалили довгострокову програму розвитку хокею на Волині. Поки що визначилися щодо фінансування на наступні три роки.
Програма «Хокей на Волині» стала першою регіональною програмою розвитку хокею на Україні.
За даними Федерації хокею України, в Луцьку та Ковелі передбачається будівництво двох сучасних льодових арен. На базі цих арен планується створити дитячо-юнацькі спортивні школи з хокею.
«Їх забезпечать матеріальною базою, яка дозволить усім бажаючим займатися льодовими видами спорту. В тому числі хокеєм на аматорському і навіть професійному рівні», - кажуть у прес-службі обласної ради.
До слова, в Луцьку вже функціонує Спортивна льодова арена зі штучним покриттям. Однак вона конче потребує реконструкції.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
kozak Oleg Показати IP 4 Лютого 2010 20:15
Дуже хочеться надіятися, що це правда, а неплани, ато як в нашій владі - багато планів, а виконань мало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus