USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завершальний тренувальний збір «Волинь» проведе у Феодосії

10 Березня 2009 09:32
У понеділок, 9 березня, «Волинь», провівши тренування у Луцьку, вирушила на завершальний тренувальний збір до Феодосії. Про це інформують «Волинські Новини».
Основну увагу на цьому етапі тренерський штаб планує приділити награванню складу на весняну частину сезону, – пише сайт ФК «Волинь». Тому у планах волинян – відразу чотири спаринги, перший із яких відбудеться у четвер, 12 березня, з ПФК «Олександрія». У Криму лучани пробудуть дванадцять днів, після чого повернуться до Луцька, де й готуватимуться до першого офіційного поєдинку 2009 року проти бурштинського «Енергетика».
На збори у складі «Волині» вирушили такі гравці: воротарі Віталій Неділько, Дмитро Семченко, Роман Гаврилов; захисники Віталій Полянський, Богдан Карковський, Юрій Дручик, Олександр Рубцов, Максим Ковальчук, Павло Циркуненко, Джорджі; півзахисники Рамон Лопес, Ярослав Кінаш, Максим Лісовий, Сергій Подригуля, Віталій Приндета, Роман Рурич, Олександр Марковець, Андрій Власко, Роман Карасюк; нападники Василь Жук, Євген Павлов, Артур Гущин, а також два молодих форварди-легіонери – бразилець Луїс Карлос Кардозо де Джесус та гвінеєць Секу Конде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus