USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра у Луцьку стартує баскетбольний сезон

12 Жовтня 2018 19:38
Вже завтра баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» зіграє перший домашній матч «спарки» проти южненського «Хіміка-2» у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу 2018-2019, матч відбудеться в спортзалі ОДЮСШ.

У попередньому сезоні луцький баскетбольний клуб отримав перемогу в Першій лізі та здобув право виступати у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу. У минулі вихідні «Старий Луцьк - університет» зіграв два матчі «спайки» проти БК «Рівне» і в обох поступився, тож як баскетболісти, так і тренерський штаб лучан сподівається на перемогу в домашніх матчах.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ГРАВЦІ ТА ТРЕНЕР БК «СТАРИЙ ЛУЦЬК» – ПРО МІЖСЕЗОННЯ, СКЛАД ТА СТАРТ У ВИЩІЙ ЛІЗІ

Так, вболівальників запрошують на гру проти БК «Хімік-2» з Южного, яка відбудеться 13 жовтня о 19.00. Наступний матч «спарки» відбудеться у неділю, 14 жовтня о 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus