USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Збірна України перемогла Сербію – 2:0. Відео

16 Листопада 2016 08:30
У товариському матчі Україна переграла Сербію з рахунком 2:0, - інформує Footboom.com.

Результативними ударами відзначились Євген Шахов та Андрій Ярмоленко, який реалізував пенальті.

Андрій Шевченко, порівняно з матчем проти Фінляндії в рамках відбору до ЧС-2018, серйозно перетасував склад, випустивши на поле лише Бутка, єдиного гравця, який в Одесі вийшов зі старту. Це одразу ж позначилось на грі "синьо-жовтих", які тривалий час не могли налагодити атакувальну гру.

Перший небезпечний момент у зустрічі на 6-й хвилині створили серби, коли Павловіч, перебуваючи під гострим кутом, з близької відстані не зумів переграти Бойка. Україна ж за дебютні 20 хвилин жодного разу не потурбувала ворота Сербії, ба більше, підопічні Шевченка не спромоглися на жодну осмислену атаку, відчуваючи серйозні проблеми у контролі м'яча на половині поля суперника. Лише на 21-й хвилині Шахов, увірвавшись у штрафний майданчик гостей з правого флангу, непогано приклався до сфери, але Райковіч у рамці воріт зіграв надійно.



Після цього українці почали активніше діяти попереду і таки зуміли відкрити рахунок на 38-й хвилині. Федецький підключився до атаки по лівому фланзі та виконав прострільну передачу вздовж лінії воротарського майданчика, де м'яч знайшов Зозулю. Роман одразу не наважився на удар та ще й неакуратно прийняв сферу, однак круглий потрапив до ніг Шахова, який ударом з декількох метрів не залишив Райковічу шансів.

На 52-й хвилині серби вимагали в арбітра призначити пенальті за фол Ротаня на Катаї, однак Мартін Стрембергссон на "позначку" не показав, хоча підстави у нього зробити це дійсно були. Згодом вже Шахов опинився на газоні у карній зоні гостей після боротьбі з Радоєю, але тут суддя цілком слушно також не призначив одинадцятиметровий.

Після цього на по-справжньому небезпечний момент від збірної України уболівальникам довелось чекати аж до 84-ї хвилини. Бутко класно обіграв суперника на правому фланзі, увірвався у штрафний майданчик сербів та блискуче пробивав у дальній кут, однак зовсім трішки не поцілив у ворота. Втім, харківські фанати все ж таки побачили ще один гол у виконанні команди Шевченка. На 87-й хвилині Ярмоленко заробив пенальті та сам же його холоднокровно і реалізував.

2:0 – Україна у експериментальному складі б'є Сербію та мажорній ноті завершує 2016 рік.

Товариський матч

Україна – Сербія – 2:0

Голи: Шахов, 38, Ярмоленко, 87 (пен)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus