USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Збірна Луцька – чемпіони України з гандболу

19 Серпня 2013 13:35
Збірна команда Луцька здобула перемогу на відкритому чемпіонаті України з гандболу серед юнаків 1998-1999 років народження. Окрім волинян участь у змаганнях взяли команда Мелітополя, два клуби представляли господарів, зокрема «ZTR» (Запоріжжя), були також дві команди із Росії, де цей вид спорту особливо популярний. Так, підмосковна команда ДЮСШ із Долгопрудного неодноразово ставала призером чемпіонатів Росії у своїх вікових групах. Повідомляє запорізьке видання www.vv.com.ua.

Матчі змагань проходили на пляжному стадіоні «Орбіта-Люкс», де і відбулося урочисте відкриття чемпіонату України. Фінальні ігри ж пройшли в козацькій столиці – на березі острова Хортиця. Приємно, що перемогу і звання чемпіона країни здобула збірна Луцька під керівництвом тренера Ростислава Ланевича, обійшовши запорожців та мелітопольців, які, відповідно, посіли друге та третє місця.

Варто відмітити особливу витримку і спортивну витривалість лучан, адже доводилося змагатися у 35-градусну спеку на розігрітому сонцем піску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus