USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗМІ: із багатьма гравцями «Волині» варто прощатись.КОМЕНТАРІ

31 Травня 2013 11:25
Тренеру Волині Віталію Кварцяному потрібен час, щоб змінити ситуацію в команді, а також будувати команду під себе, - узагальнена думка журналістів українських спортивних ЗМІ, повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Так, Володимир Крамар з каналу «Футбол» вважає, що Віталію Кварцяному потрібен час для побудови нової конкурентоспроможної команди.

Він наголосив, що за рік в першій лізі можна зліпити і награти колектив, який зможе боротися за певні місця, а не за виживання.

Головний редактор газети «Український футбол» Сергій Бондаренко також стверджує: «Кварцяному варто знову будувати команду «під себе».

«Не думаю, що Віталій Кварцяний дослухатиметься чиїхось порад. Він робитиме свою справу так, як вважає за потрібне. На чергові збори приїде 45 нових гравців… Жартую!», - відповів на питання про перші кроки Кварцяного у новому сезоні головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков.

«Вважаю, що потрібно шукати нових гравців замість тих, хто в команді більше двох-трьох років. Особливо замість легіонерів. З багатьма варто прощатись», - каже Андрій Варчак.

Володимир Крамар додає, що «слід знати ситуацію у клубі зсередини, аби казати варто чи не варто залишати кістяк нинішньої команди».

«Якщо Кварцяний почне ламати хребет, тобто півзахист «Волині», йому знадобиться чимало часу вже у наступному сезоні для побудови нової команди. На цьому можна обпектися», - роздумує головний редактор програми «ПРО Футбол» на каналі «2+2» Володимир Зверов. Його думка - Кварцяному необхідно зберегти центр поля.

«Цікаво, чи не зникла довіра Віталія Володимировича до центральних оборонців Масло та Шикова. Якщо вони залишаться у команді, «Волинь» повернеться до футболу, який ми бачили півтора-два роки тому. Форварда під власний стиль Кварцяний знайде (навіть, якщо нинішній набір людей йому не підійде). Тому хотілося б побажати вболівальникам набратися терпіння, бо його наявність – це вже перемога. І, звісно, хотілося б бачити в Луцьку заповнені трибуни».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
болела Показати IP 31 Травня 2013 12:05
Картопля!!! Багато картоплі треба Кварцяному, щоб гравців купувати!!!:)))
борвак Показати IP 31 Травня 2013 12:07
Я,думаю Виталий Владимирович сам отлично знают кого оставить в команде, а кого отчислить. Все хорошо видели, что большая часть легионеров вообще не тянет(Илиев,Занев,Суботич,Пилипчук,Савич)понятно,что они приехали за длинным рублём,а честь"Волыни" им побоку. Пилипчук в интервью написал,что будет судится за зарплату,так за его игру надо с него деньги брать. После этих горе-игроков,Виталию Владимировичу надо создавать новую команду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus