USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зняття «Комунальника» з чемпіонату на «Волинь» не вплине

18 Жовтня 2008 12:04
Вчора, 17 жовтня, президент ФК «Комунальник» (Луганськ) Валерій Шпичка надіслав до Професіональної футбольної ліги листа, у якому повідомив про зняття ФК «Комунальник» з турніру першої ліги у зв’язку із складним фінансовим станом клубу, – повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту ФК "Волинь",  відомо з неофіційних джерел, що гравці та персонал луганського клубу вже близько трьох місяців не отримують зарплатнві, а чутки про зняття команди із змагань поширюються вже близько місяця. Станом на сьогодні керівництво клубу розпустило футболістів по домівках і запланований матч 14-го туру «Комунальник» – «Прикарпаття» не відбудеться стовідсотково. Таким чином, припиняє існування чергова команда, яка проіснувавши кілька років і, не маючи історії, традицій та достатньої кількості уболівальників, стала лише «каліфом на годину».
Відповідно до регламенту, після того, як Бюро ПФЛ затвердить зняття «Комунальника», усі результати матчів за його участю будуть анульовані, оскільки луганці провели менш ніж 50% від усіх ігор.
Що стосується «Волині», то на її показниках у турнірній таблиці таке зняття не відобразиться. Однак, «Нафтовик-Укрнафта», «Закарпаття», «Оболонь», «Десна», «Ігросервіс», «Сталь», «Кримтеплиця», «Дністер», ПФК «Севастополь» та «Фенікс-Іллічівець» позбудуться трьох очок за перемоги, отримані над луганцями, а київське «Динамо-2» з тієї ж причини матиме «-1» за нічию. У виграші залишаться лише «Геліос» і «Енергетик», які свої матчі «Комунальнику» програли. Також будуть внесені корективи у різницю м’ячів перелічених команд та список бомбардирів ліги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus