USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Звитяга Кулак Сhallenge» стартував у Луцьку

14 Травня 2015 08:00
Учасники військової спортивно-патріотичної гри «Звитяга-2015», яка відбулася на Волині у перші вихідні травня, ініціювали флеш-моб «Звитяга Кулак Сhallenge». Про це йдеться на сайті організаторів акції.

Умови: відтиснутися біля історичної пам’ятки міста та передати «естафету» далі. До слова, на «Звитязі» учасники повинні дотримуватися суворої дисципліни. Хто її порушував – відтискався.

Розпочався флешмоб у Луцьку біля Замку Любарта. П’ятеро дівчат із звитяжної чоти «Амозонок» відтиснулися п’ять разів та передали «естафету» іншим учасникам теренівки у Дубно, Київ, Чернігів.

У Луцьку відтискалися на фоні пам’ятника Тарасу Шевченку, Лютеранської кірхи та на площі, де планують встановити пам’ятник Степану Бандері.

Флешмоб поширився і на інші міста України, зокрема Львів, Черкаси, Остріг.

Розміщують свої відео на сторінці групи у соціальній мережі «В контакті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus