USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

10-річна лучанка стала фавориткою українських знаменитостей

9 Червня 2014 19:00
Офіційний титул «Міні-Міс Україна-Планета» і запрошення представляти Україну у міжнародному конкурсі краси і таланту «LittleMiss & MisterPlanet 2014» отримала лучанка Анюта Климовець. Основний титул і відзнаку Анюті присудило журі XVІ Національного фестивалю «Міні міс Україна 2014», який відбувся у Києві 7 червня.

Мама Анюти пані Оксана розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини подробиці участі доньки у національному конкурсі «Міні міс Україна» і те як дівчинка отримала офіційний титул «Міні міс Україна-Планета», а також запрошення представляти Україну на міжнародному конкурсі «LittleMiss & MisterPlanet 2014».

«Конкурс відбудеться вже цього тижня у Болгарії. Анюта була єдиним представником від Луцька та Волинської області. Сам конкурс був присвячений темі «Україна -квітуча країна», - розповідає мама Оксана.

З її слів, 3-го червня відбувся заїзд учасниць. День видався дуже плідним та емоційним! Познайомилися з творчою групою: режисером - Ганною Обоянською і хореографом-постановником Вікторією Помазан. Відбувся також і попередній перегляд номерів талантів, костюмів, візиток еко-правил.

«Хвилюючим моментом для учасниць було інтерв'ю з членами журі: засновником і Президентом фестивалю «Міні Міс Україна» Наталією Ковальовою і переможницею «Х-фактора» Аїдою Ніколайчук, - розповідає мама Анюти. - Учасників було 28 чоловік зі всіх куточків України. У день конкурсу всі були одягнені в український національний одяг. У кожного учасника брали інтерв`ю і робили професійні фото».

Анюта підготувала візитку про свою Волинь. Першим конкурсним завданням був вихід у костюмах казкової феї і потрібно було розповісти власне еко-правило. Другим завданням був дизайнерський показ дитячої колекції від торгової марки «Антошка», потім творчий номер, де Анюта співала. Фінальний вихід був у бальних сукнях.

«Було дуже приємно почути похвалу від Ольги Сумської, а також редактора журналу "Viva" Тетяни Витязь, - ділиться спогадами пані Оксана. - Вониназвали Анюту її єдиною фавориткою і відзначила, що ця дитина була особливою. А також коли у Витязь брали інтерв`ю для телебачення, то вона сказала, що якби у неї була донька, то хотіла, щоб вона була подібна на Анютку».

А вже відсьогодні Анюта Климовець готується до конкурсу у Болгарії, цьогорічна тематика якого – «Морська планета».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus