USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вир емоцій та драйву: Dan Balan вдруге за рік запалював у Луцьку. Фото

20 Вересня 2018 08:29
Вдруге за рік зірка світового рівня Dan Balan привіз до Луцька свою концертну програму: співак виконав пісні часів гурту O-Zone, а також відомі сингли, серед яких «Hold on Love» та «Allegro Ventigo».

Концерт відбувся 19 вересня у розважальному центрі «Промінь».

Деякі з глядачів ще досі тримали в голові концерт молдовського співака, який відбувся у лютому, однак чимало з них прийшли послухати його пісні наживо вперше. Втім, лучанам довелося дещо зачекати: музиканти вже вийшли на сцену та розпочали виступ, однак він перервався через технічні причини, тож дехто з глядачів почав включати пісні на своїх смартфонах.

А вже за кілька хвилин на сцені з’явився і сам Dan Balan. «Я вас вітаю!» - вигукнув співак української та пообіцяв публіці, що сьогодні буде море емоцій.
«Дякую за ваш прийом, будемо сьогодні створювати свято разом – я просто впевнений у цьому. Розпочнемо з пісні, яка дуже важлива для моєї музичної кар’єри, адже саме з неї все я все почав», - розповів співак та однією з перших виконав композицію румунською «Dar unde esti».

Харизматичний музикант закликав публіку залишатися на ліричній ноті, заспівавши «Лепестками Слёз». Перед піснею «Наше лето» він пригадав, як проводив літо у 16 років, тож пісня присвячена емоціям, які він пережив тоді. Виконав артист для лучан драйвову «Numa Numa» та ліричну пісню про кохання «Лишь до утра».
Після ще двох ліричних піснь Dan Balanе запропонував лучанам трохи потанцювати, тож залунали улюблені пісні всіх фанатів гурту O-Zone - «Oriunde Ai Fi» та «Take me».
На цьому ліричні пісні закінчилися, і розпочалося те, що співак обіцяв на початку концерту – море емоцій. «Funny love», «Lendo Kalendo», кавер на безсмертний хіт BonJovi «It’s my life» – саме під ці треки лучани зірвалися зі свої місць та уже не сідали до кінця виступу. Зауважимо, що чи не найбільше шанувальники співака чекали на «Hold on Love» та «Allegro Ventigo», і співак їх не підвів.
Після закінчення виступу вдячна публіка довго не хотіла відпускати світову зірку, тож Dan Balan не зміг відмовити та виконав на біс «Лишь до утра».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я в шоці Показати IP 20 Вересня 2018 10:40
Шо то за *блан?
Маруся Показати IP 20 Вересня 2018 13:49
Як це по полішуцьки прийти на концерт з попкорном...хоча ...який зміст таке і наповнення.гримуча суміш молдаван і полішук
Тиана Показати IP 20 Вересня 2018 19:36
Емоції зашкалювали!!! Концерт супер!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus