USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Lutsk Fashion Weekend: шоу краси та магії у Луцьку

25 Листопада 2017 10:40
Модні вбрання, стрункі та красиві моделі, яскраві виступи артистів – все це було на модному показі Lutsk Fashion Weekend, який відбувся 24 листопада у розважальному центрі «Промінь».

Організатором фешн-дійства є модельна агенція Grace Model House в особі Анни Тріль.

У привітальному слові засновниця LutskFashionWeekend зауважила, що їй приємно бачити очі глядачів, які прийшли на дійство, аби подивитися на модні тенденції, які демонструватимуть дизайнери, та зануритися в модну атмосферу магії, краси та світського життя Луцька.
Першим відбувся показ KarolbyKaterynaKarol: колекція – проста та глибока. Дизайнерка використала принти, нашивки та прикраси з відбитком, але не обмежується цим рівнем, розглядаючи відбиток як слід, який людина залишає на речах і душах оточуючих. Моделі колекції весна-літо 2018 доповнені рукавичками.
У наступному показі Intention by Nataliya Isaeva поціновувачі мод могли споглядати монохромну колекцію, девіз якої «Свобода вільна від кольору».
Зауважимо, що між модними показами публіку розважали Daddy_club (DJ&SAX), які поєднували електронну та інструментальну музику, фіналістка пісенного талант-шоу WMA Катерина Гулюк та луцькі танцівники Сергій Мороз та Ірина Бондаренко, які станцювали пристрасну бачату. Окрім того, серед присутніх розігрували призи від спонсорів дійства.
Також глядачі мали змогу спостерігати дитячий блок показів.

Яскраву колекцію у стилі 70-х та 80-х років продемонстрували ПараSolo. Чудовий відеоряд разом із хітами легендарного гурту BoneyM. з’явилися, як підсилення колекції, яка стилізована під музику багатьох поколінь. В колекції присутні гарячі тренди та виконана вона з натуральних тканин.
Здебільшого луцький бренд «Два кольори» випускає сукні із вишивками, але глядачам представили паєтки та костюми.
Резиденти LutskFashionWeekend від дня заснування бренд KUMA продемонстрували одяг для справжніх жінок – стильних та впевнених в собі.
Маестро з Італії Руслан Лазарєв представив свою колекцію чоловічих та жіночих костюмів ручної роботи. Дизайнер працює з високоякісними дорогими тканинами світових брендів. У пошитті використовує власну технологію. У колекції стиль класичної елегантності переплітається з сучасними тенденціями.
Ідея авторського принту для колекції VOVK народилася півроку тому. Колекція втілила маже всі можливі відтінки природи та представила теплі грані в осінніх луках.
Насамкінець опісля модних показів відбувся виступ відомого ілюзіоніста з Києва Михайла Мітіна, який змушував літати стіл, та зумів зробити так, щоб люди повірили у магію. Окрім того, у кінці виступу всі глядачі затамували подих, спостерігаючи за лазерним шоу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
без слів Показати IP 25 Листопада 2017 20:01
Моделі супер. Організація відстій, явно не у приміщенні кінотеатру. 3/10
Глядач Показати IP 25 Листопада 2017 22:03
Чому так мало фотографій ???
Хм Показати IP 26 Листопада 2017 16:16
Якісь моделі, не дивлячись на молодий вік, пожовані. Мабуть економ варіант, а може зараз так модно в 20 років виглядати на 40.
люмпен Показати IP 27 Листопада 2017 21:56
индустрия отбора те%ок для богатых буратин в действии
лучанка Показати IP 28 Листопада 2017 14:12
дИВЛЮСЬ НА ЦІ МОДЕЛІ ОДЯГУ І ДУМАЮ : СЛАВА БОГУ, ЩО Я НЕ МОДНА))) ЛЮДИ ВИ ХОЧ В ДЗЕРКАЛО ДИВІТЬСЯ ЯК З ДОМУ ВИХОДИТЕ, БО ЦЯ МОДА ВЖЕ ДОХОДИТЬ ДО АБСУРДУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus