USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Автор неофіційного гімну України дасть концерт у Луцьку

7 Лютого 2018 16:43
Народний артист України, автор і виконавець легендарної пісні «Україна», яка фактично стала неофіційним гімном держави, Тарас Петриненко з новою концертною програмою їде до Луцька. Виступ відомого музиканта разом з народною артисткою України Тетяною Горобець відбудеться 11 лютого о 17.00 у Палаці культури міста Луцька.

До концертної програми туру «Все буде гаразд» увійшли як нові твори майстра, так і пісні, що вже стали класикою: «Україна», «Пісня про пісню», «Господи, помилуй нас», «Любов моя», «Новий рік», «Ми не закінчили розмову», «Зорепад» та ін.

Творчість Тараса Петриненка назавжди увійшла у скарбницю української національної культури. Його ім’я стало одним із символів незалежності України та зайняло достойне місце серед таких грандів вітчизняного мистецтва, як Володимир Івасюк, Дмитро Гнатюк, Ігор Білозір, Мирослав Скорик, Ліна Костенко.

«Прийдіть і отримайте насолоду від пронизливого виконання пісень, від справжнього сина Українського народу!» - закликають лучан та гостей міста.

Ціна квитків на концерт: 100 - 250 грн. Придбати квитки можна у касі облмуздрамтеатру або тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus