USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бійка, танці та Мірзоян: як луцький «політех» приймав нових студентів. Фоторепортаж

4 Вересня 2019 08:00
Традиційно на початку кожного навчального року в усіх університетах України та Волині відбувається посвята першокурсників у студенти. Не оминула ця подія і Луцький національний технічний університет, який до своїх лав прийняв близько 1300 студентів.

Посвята в луцькому «політесі» не є якимось стандартним заходом, в університеті влаштували справжнє дійство для першокурсників, яких посвячували в студенти.

Впродовж свята їх розважали співачка Галина Конах, клуб козацьких бойових мистецтв «Герць», представники якого показували елементи акробатики та бойових мистецтв в імпровізованих боях. Також на території «політеху» діяла польова кухня та виставка зброї, а родзинкою посвяти став виступ «сталевого» голосу Арсена Мірзояна.

Відтак, Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує фоторепортаж з масштабної посвяти у студенти в ЛНТУ.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2019 09:09
Мірзоян?... Його виступ коштує 2000 дол. Розкажіть мені про недофінансування освіти.
Лучани Показати IP 5 Вересня 2019 09:59
Навіщо робити ремонти в приміщеннях? Хай наші діти взимку мерзнуть, бо постійний холод, бо економлять. Зате концерти за 2000 дол і ректор як завжди танцює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus