USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Майже 1400 студентів луцького «політеху» прийняли присягу. Фоторепортаж

3 Вересня 2019 20:35
Білий дрес-код, усмішки та хвилювання, пам’ятні фото та селфі з колегами-студентами і майбутніми викладачами – Луцький національний технічний університет прийняв до своїх лав 1396 студентів-бакалаврів.

Посвята у студенти відбулася на площі університету 3 вересня.

Відтак, перед одним з корпусів облаштували сцену, а майбутні студенти, хвилюючись, розбилися по своїх академічних групах та пройшлися урочистою ходою

Впродовж дійства для студентів звучали вітання від керівництва вишу, духовенства і влади. Спудеям бажали наснаги на такому нелегкому шляху, довжиною у чотири роки.

Також для присутніх виступали співачка Галина Конах, а також спортсмени з клубу «Герць».

Після цього всі присутні, які ще недавно були учнями та абітурієнтами, урочисто зачитали присягу студента.

Завершилося дійство танцем-флешмобом, який для «політеху» став вже традиційним.

Відзначимо, що опісля посвяти студентів очікував виступ Арсена Мірзояна, фото з якого вже згодом очікуйте на електронних сторінках Інформаційного агентства Волинські Новини.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
небайдужий Показати IP 3 Вересня 2019 21:01
а ця дітвора не зудумується, що буде коли навчання закінчиться? На базарах дипломовані специ не портрібні. І попівське благословіння не допоможе. Бо базарній країні дипломовані кадри не потрібні. Валити навчились, а створювати ні!. Розвалили одну з кращих вищу та середню освіту у світі, нарили европейський непотріб. Де оцій дітворі після "теоретичної підготовки" може набратися практичного досвіду? Де кого батьки впхнуть кудись, а інші? За гроші можна диплом купити, а знання, досвід - ні. Вища школа готовить так званих спеців без потреби ринку праці, є гроші - диплом гарантований, можна і не ходити на навчання, все купується. А це факт. Ось така тепер підготовка - платне навчання. Таких кадрів, з дипломами, тиняється багато.
АС до небайдужий Показати IP 3 Вересня 2019 22:39
В Польщу поїдуть теж проблему зробили, що така класна освіта в СССР була і нічого толкового зробити не могли? Все через *опу робили
Ну да до АС Показати IP 4 Вересня 2019 01:49
АН-225 Мрія - літак з найбільшою вантажопідйомністю в світі, орбітальна космічна станция "Мир", криголами, найбезпечніші атомні реактори (Чорнобиль не в рахунок - там експерименти були), нехай навіть це, хоча ще багато чого було. Скільки розумних голів перебігло за кордон? Розумні, бо вивчилися тут, а не там, там завжди збирали,а не вирощували. А через *опу робили, бо керовніки заважали з різних причин. А не підкажете часом, скільки при оксфордських найрозумніших керовніках в нас за останні року літаків побудовано, а скільки з них нових розробок?
тато до небайдужий Показати IP 4 Вересня 2019 09:38
Не будьте таким песимістом, то може Ви тиняєтесь. А нормальна людина завжди знайде своє місце в житті. І не змішуйте все в одну купу. А студенти завди були і є різні. Нехай щастить їм всім.
Лучанин Показати IP 3 Вересня 2019 21:24
А що, можна було місто не паралізовувати? Дякую що в цьому місті є хоч хтось, хто поважає інших. Всього найкращого!
Олександр Показати IP 3 Вересня 2019 22:42
А що на сцені біля керівництва робить те непричесане і в пом‘ятому голубому платті? Весь вигляд псує!!!
Студент Показати IP 4 Вересня 2019 00:27
Був сьогодні на посвяті, хоч вже на 5 курсі. Шановні коментатори, навіщо розводити базар про "базари"? Мені подобається мій університет, є чудові викладачі, які якщо побачать, що ти розумна людина, будуть допомагати і сприяти твоєму культурному розвитку. Є викладачі не дуже, яких варто звільнити, але система, нажаль, так не працює, принаймні не зараз. А якщо ти шалабай, то власне, навіщо було поступати - не зрозуміло. Кожному своє. І не потрібно розповідати про батьків, які кудись когось всунули, майже всі мої одногрупники працюють по спеціальності, саменькі пішли на роботу і сказали - ось мене трохи навчили, ось сам навчився. А їм - це довчіть, це ми навчимо самі - працюйте. Будьте чемними і сприяйте майбутньому наступних поколінь, а не "бубукайте" в коментарях...
мама першокурсниця Показати IP 4 Вересня 2019 09:47
Я пишаюсь своїм сином. Вважаю, що зараз молодь більш продвинута , цілеспрямована і розумна. Вони вже навіть не такі як старші за них на років на десять. Принаймі серед знайомих моїх і мого сина всі такі, всі однокласники поступили у ВУЗи.
Батьки Показати IP 6 Вересня 2019 18:14
Скільки вже можна робити ті посвяти в тих кущах? Жінки на підборах по тій траві ледве пересуваються. Це ж свято! Коли вже на рівні університета це все буде?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus