USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Холостяк у Луцьку: Замок Любарта, зустріч з батьками Іванни та суперечка

12 Травня 2018 20:15
Іванна Гончарук з Луцька залишилася у проекті «Холостяк-8» та їде знайомитися з батьками Рождена Анусі.

Про це інформує Волинь24.

Як йшлося у 10 випуску проекту «Холостяк-8», Рожден Анусі, який став головним героєм проекту «Холостяк-8», приїхав у Луцьк, щоб познайомитися з батьками Іванни Гончарук.

Рожден заявив, що йому сказали, що у Луцьку немає пам’яток, проте Іванна заперечила йому. Дівчина показала холостяку Луцький замок.

Іванна зазначила, що вона ніколи не була на башті Любові, тому запропонувала Рождену туди піднятися. Проте чоловік не оцінив такого кроку.

«Якби Іванка сказала, що для неї важлива моя присутність, для мене це було б більш романтичною фразою, ніж розповіді про те, що лише закохані піднімаються на цю башту», - сказав Рожден.

«Я дуже переживала. А може не заладиться розмова, а може моїм батькам Рожден не сподобається. Або Рождену мої батьки не сподобаються», - прокоментувала Іванна.

На зустріч з Рожденом прийшли її сім’я та її найближчі друзі. Іванка сказала, що дуже скучила за своїми рідними.

Рожден розповів, що часто спілкується зі своїми батьками, проте так було не завжди. Хлопець вчився на юриста, проте кинув навчання заради мистецтва. Батьки не підтримали його, тому до 23 років Рожден з ними не спілкувався.

Рожден зізнався, що йому інколи здається, що Іванна носить маску і він не може зрозуміти, яка вона справжня. Проте батьки дівчини відповіли, що вона ще недостатньо відкрилася і, можливо, поки не довіряє йому.

«Іванна дуже відкрита людина, проте лише зі своїми людьми. Вона старається бути максимально хорошою. І це її маска», – сказала подруга Іванни. Дівчина розповіла, що Іванка інколи так поводить себе і з близькими. Друг дівчини зазначив, що в різних компаніях дівчина буває занадто ввічливою.

«Коли вона себе починає так поводити, треба сказати, щоб вона не вмикала міс Всесвіт і поговорити нормально», - сказала Юлія.

Друзі сказали, що Іванка занадто сильна дівчина і вона ніколи не була щасливою поруч з чоловіком.

«У тебе є звичка приховувати свої емоції, свої думки. На початку я думав, що, можливо, ще не заслужив побачити ту людину, яка насправді є. Можливо, різку, але справжню», - сказав Рожден.

Згодом друзі Іванни, Рожден та її батьки порадили дівчині бути собою проте така порада дуже розлютила дівчину.

«Мені здається, на фразу «будь собою» в мене скоро буде алергія. Жарти жартами, але у якийсь момент стає образливо. Я не розумію, що це значить і це дуже болюча тема», - засмутилася Іванка.

«Я не розумію, чому ти кажеш, що я не відкриваюся. Так, мені важко відкриватися відразу. Але я різна», - зазначила дівчина.

Проте Рожден її заспокоїв і закрив цю тему.

Згодом, вже перед церемонією троянд Іванна розповіла:

«За півгодини до церемонії троянд я була абсолютно спокійна, я дуже чекала на нашу зустріч. Але як тільки я розумію, що церемонія ось-ось настане, в мене серце вистрибує, що я не можу знайти собі місця. Я дуже боюся невідомості. Я впевнена у своїх почуттях, але не можу бути впевнена за двох».

Першою троянду отримала Наталія відразу після знайомства Рождена з її сім'єю.

Рожден запитав в Іванки, чи на її думку знайомство з батьками пройшло добре.

«Є куди рухатися і є що міняти, але так навіть цікавіше»", - відповіла Іванна.

Проте Рожден сказав, що на його думку, вони втратили занадто багато часу і він би хотів, щоб все було набагато швидше.

Іванна стверджує, що в цю хвилину вона зрозуміла, який для неї дорогий Рожден і дуже не хотіла покидати проект. «Я не поїду додому. Я готова переконувати його зараз, в цю секунду. Цілуватися чи обійматися, я не знаю», - прокоментувала Іванна.

Рожден врешті вручив їй троянду, а також печиво з передбаченням – «Коли тобі тривожно - просто співай».

«Я хочу, щоб в нашій парі співав лише він, я буду співати лише колискові нашим дітям», - сказала Іванна.

У наступному випуску лучанка їде знайомитися з батьками Рождена в Одесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Рожден в анусі Показати IP 12 Травня 2018 21:02
Кому воно треба? Башта любові в Луцьку? Не чув про таку. Є в'їздна , Владича та Стирова.
юзько пилсудськый Показати IP 13 Травня 2018 07:24
Якось принизливо для дівчини все це виглядає. Я би сказав навіть гидко.?
Цинік до юзько пилсудськый Показати IP 14 Травня 2018 16:19
"Принизливо" - це відчуття для людей, які мають певний рівень гідності і життєвий рівень загалом. Для багатьох зараз не дуже актуально) Якщо ви конкретно про "дівчину" (хоча чому вона "дівчина", якщо розібратись в значенні цього слова - то вже ні), то таке в багатьох зараз. Можна придивитись, скільки "варіантів" зараз типова жителька міста перебирає, поки знайде "настаяшшчу любофф" - не думаю, що вона щось тут принизливим вважає. Просто "пробує", як на базарі) Ну, і їх теж "пробують" - все по чесному)
хохо Показати IP 13 Травня 2018 08:47
грайте та вигравайте
продюсера на аутодаф Показати IP 14 Травня 2018 10:13
"вежа любові"... ой не можу...)))))))))))))))))))))))))))))
продюсера на аутодаф Показати IP 14 Травня 2018 10:16
принизлива роль українки шо стелиться під чурбан байрактара)))
Цинік до продюсера на аутодаф Показати IP 14 Травня 2018 16:07
Інквізиції вже давненько немає, неактуально) А те що стелиться - так багато хто стелиться, що з того? Час такий, змирись. Натовпи "наташ" які косяками в турляндію та ібипет валять для "релаксу" - з ними що робити пропонуєш?)) Забий болт, хай собі човпуться з ким хочуть, їхнє право. Просто якщо постане питання для життя жінку обирати - тоді треба придивитись дуже уважно. Якщо щось таке помічено було - побажай мадамі щасливої дороги, і хай собі валить куди забажає, та й по всьому. Все вилізе, треба просто не лінуватись придивитись уважніше.
Вікінг до Цинік Показати IP 15 Травня 2018 11:43
Аплодую! Браво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus