USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Конах - на черговому етапі «Голосу країни»

21 Квітня 2014 10:08
Співачка з Луцька Галина Конах заспівала разом із грузинською виконавицею з Батумі Мегі-Натіа Гогітідзе пісню "Georgia on my mind". Наставниця артисток Ані Лорак, однак, для продовженяя змагань в шоу обрала Мегі. Таким чином, Галина не пройшла в наступний етап шоу "Голос країни".

Нагадаємо, напередодні 30 березня співачка виконала албанську пісню “Suus”.

З її слів, вона живе за принципом, що якщо перед вами закрили одні двері, то життєвий протяг все одно відкриє інші. Галина Конах стверджує, що опинилася на «Голосі країни» завдяки своїм друзям, учням, які постійно їй “пиляють мізки”: чому ти не на проекті?! Ані Лорак - єдина з тренерів повернулася у перші хвилини співу Галини та автоматично доукомплектувала свою команду із 14 учасників.

Окрім того, зі слів Конах, албанську пісню вона виконала "для галочки".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
певчий Показати IP 21 Квітня 2014 10:36
То пройшла чи не пройшла?
Ір Показати IP 21 Квітня 2014 11:26
Молодці!Галина трішки краще.
Симпатик до Ір Показати IP 21 Квітня 2014 13:25
Галинко, не переживай! Цей проект вже "відстій"! Ти найкраща, і не Їм... ("великим", створеним бізнесом) судити про твій істинно божий дар... Будь собою..!
Ан Показати IP 21 Квітня 2014 14:31
Луцька школа вокалу, нічого не скажеш.
shyshkin Показати IP 21 Квітня 2014 14:32
Галина Конах сам себе зробила. А цьому проекту вона зробила честь! Поважаю.
Лариса Показати IP 21 Квітня 2014 19:37
Сильніших відсіюють відразу...щоб вибирати серед слабших. Галина конкурентка самій Лорак.
глядач до Лариса Показати IP 21 Квітня 2014 21:11
співає добре, немає питань. Але, що значить сама себе зробила, ніби небуло ні викладачів, ні тих, хто підтримував, чи допоміг. Просто потрібно їм теж бути вдячним. Ато виходить пихато і грубо.......
Іра Показати IP 21 Квітня 2014 23:00
Галина дійсно ніколи не мала викладачів по співу.Знаю точно і не перекручуйте інформацію.ніщо так не загартовує,як фестивалі й конкурси, на яких Галина позаймали чи не усі призові місця. Правильно зазначила Лариса, що сильних відсіюють!Галина показала вищий клас!
SAN Показати IP 22 Квітня 2014 00:17
Місця-то позаймала, а співати продовжує по сільських клубах... Грузинка була просто щирішою! А Галя - уже настоящая звєзда: понтова, фальшива і надміру манірна, хоча голос має розкішний! "Сама себе зробила" і продовжує робити! Їй вже не потрібні нічиї настанови, вона й сама все знає. Вакарчук це дуже чітко прочитав, тому й не повівся на крадіжку. Йому ж потрібні люди, які будуть його слухати і чути!
Я Показати IP 22 Квітня 2014 09:22
та всім тренерам потрібні ті, хто б їх слухав, хто б йшов на іхні підлі умови... Ви ж нічого не знаєте про закулісся, про ті умови, про контракти і про те, що режисери та сценаристи виріжуть те з розповіді учасника і змонтують, що їм потрібно....ви навіть не уявляєте, хто ті тренери насправді - клоуни, та й все....І як можна бути накими ту...,щоб вірити у все,те що бачите,.....от у чому проблема нашо країни, ковтаємо те,що дають....Буда з галиною на зйомках, якби хто розповідав ,що то така жопа...і,що сам Вакарчук, то просто єхидна, нещира людина, то в житті б не повірила, але мала намір переконатись...Я для себе зробила висновки, поділилась з вами, а то вже ваша справа - вірити чи ні,,,, Галя,БРАВО!!!! Ти варта перемоги!!!! Ніхто навіть не знає, чи може не хоче знати,яка ти на справді...Я не знаю щирішої та добрішої людини ніж Галя...так вона створила певний образ, але ж і про це ніхто не задумувався, чому такий образ. що у неї на справді в душі.... А як вона над собою працює, скільки вкладає в себе... Галя - це людина, яка ніколи не відмовить в допомозі, яка активно займається благодійністю, але не висвітлює це на білбордах, у газетах і т.п. Вона завжди каже: "Добро робиться тихо". Я перечитую коментарі до її виступу на голосі, пишуть з усієї України та з інших країн....але такого бруду як туту, я не бачила ніде...Дивно правда??? І ми ніколи не станемо сильною країною, поки не навчимось радіти за інших, навіть,якщо не подобається, то просто не дивись, не слухай.....Галя БРАВО!!!!
Є таланти в Луцьку Показати IP 22 Квітня 2014 09:45
http://www.youtube.com/watch?v=GVA-E5F67tU
Анонім до Є таланти в Луцьку Показати IP 22 Квітня 2014 15:43
не смішіть мене таким талантом...ж
Іра Показати IP 22 Квітня 2014 09:56
Да да,їм потрірідні овечки,які будуть заглядати в очі й нічого не перечити. Зламають їх там й будуть робити,що продюсерам заманеться,а потім повикидають,як непотрібних котенят.то це по вашому кар'єрний ріст?Галя наголошувала,що туди пішла,щоб друзі ссередини побачили той бруд і те все надумане й несправжнє,бо на словах мало хто повірить. Що не говоріть,але вона була раельна претендентка на перемогу як на мене
Наталія Показати IP 22 Квітня 2014 12:10
У Галини дійсно розкішний голос і дуже прикро, що така талановита виконавиця не пройшла далі. Галя, ти всеодно найкраща, тому не засмучуйся. У тебе ще все попереду!
Анонім Показати IP 22 Квітня 2014 13:31
Не тягне вона на сцену більшу ніж у клубі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus