USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Ковельчанка ледве не потонула під час фотосесії на шоу «Модель XL»

3 Жовтня 2018 20:35
У п'ятому випуску другого сезону шоу «Модель XL» перед журі стояло складне завдання – обрати з 15-ти моделей лише найкращих, які боротимуться за перемогу на проекті.

У новому випуску проекту на 12-х учасниць-моделей, серед яких є ковельчанка Катерина Ващук, чекали важкі випробування. Їм було потрібно не лише подолати власні страхи, а й навчитись працювати у команді із конкурентками, пише Район.Ковель.

Під час випробування «Дефіле на даху будинку» усіх конкурсанток розподілили на пари, у яких одна з них повинна була навчитись правилам дефіле під наглядом помічниці Андре Тана, а інші дівчата з пар повинні були вивчити основні правила з позування від Тетяни Мацкевич. Потім учасниці повинні були обмінятись досвідом лише за 30 хвилин і здійснити екстримальне завдання – пройтися незвичайним подіумом на висоті 9-ти поверхового будинку.

Наступною частиною випробування стала фотосесія у басейні під водою. Це була реклама водостійкої косметики, яку дівчатам необхідно було вдало презентувати. Помічниця судді Богдана Юсипчука пояснила моделям основні моменти позування під водою і відправила їх на завдання з новими знаннями.

Улюблениця Богдана Юсипчука Катерина Ващук стала останньою у двох випробуваннях. Дар'я Чепкова у ролі партнерки хоч і підтримувала її, але сталось неочікуване – Катя ледь не потонула, оскільки її надто тягнуло на дно. Богдан дав їй ще один шанс для фотосесії, хоч це і не надто добре оцінили інші конкурсантки.

За результатами двох випробувань судді підбили підсумки та визначили найкращих та найгірших учасниць. На радість моделі Катерини Ващук, вона найкраще зі всіх інших учасниць виконала друге випробування і отримала оцінку «6». Її партнерка Дар'я Чепкова не гірше впоралась з першим завданням і отримала оцінку «4», що в сумі дало парі оцінку «10».
Катерина Ващук та Ганна Смірнова у 5 випуску «Модель XL»
Катерина Ващук на фотосесії під водою
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus