USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Краса та треш: чим здивує Євробачення-2018

24 Березня 2018 22:14
Учасники цьогорічного Євробачення з різних країн вже оголошені і готуються їхати на конкурс. У мережі з'явилися записи всіх пісень.

80% репертуару не викликають сильних емоцій, але інші мають родзинку. Також пісні можна поділити на два типи: вишукане мистецтво та дешева підробка, пише Gazeta.ua та наводить по 5 прикладів.

Оцінювалися не тільки пісні, а й імідж виконавців, їх пластика, хореографія, артистичні прийоми. На сцені в Португалії вони, звичайно, будуть виглядати трохи інакше, але суть навряд чи зміниться.

Краса

Чехія: Mikolas Josef - Lie To Me

22-річний син викладачів англійської мови з досвідом роботи моделлю і навчання в Лондонській академії музичного та драматичного мистецтва. Народився і живе в Празі, з п'яти років грає на гітарі. За останні три роки випустив кілька синглів і чимало поїздив з вуличними виступами по містах Європи.

Пісня Миколаша ближче всіх сталевих учасників Євробачення-2018 до понять про актуальний поп-продукт.


Литва: Ieva Zasimauskaite - When We're Old

24-річна Єва - випускниця музичної школи по класу естрадного вокалу, юрист за освітою, вегетаріанка і дружина тренера збірної Литви з баскетболу. Фіналістка литовського "Голосу" у 2012-му. Її пісня - щира інді-поп про красу старіння, в якому стільки простих сильних почуттів.


Латвія: Laura Rizzotto - Funny Girl

23-річна Лаура народилася в Бразилії. У ній змішалися латиська, португальська і бразильська кров. З 11 років живе в США. Випустила два великих альбоми, перший - в 17 років.


Швейцарія: ZiBBZ - Stones

Дует брата і сестри - 31-річної Корінн Гфеллер і Штефана Гфеллер, 32 роки. Уродженці Цюріха, але більшу частину часу проводять в Лос-Анджелесі. Мають два альбоми і досвід співпраці з великими брендами.

Їх записи заходили в топ-20 швейцарського чарту, в американських поки помічені не були. Це не заважає їм звучати впевнено, щільно і цілком на рівні топового поп-рок-мейнстриму made in USA.


Бельгія: Sennek - A Matter Of Time

Це 27-річна спеціалістка з візуального дизайну з IKEA і викладачка вокалу Лаура Гресенекен, або просто Sennek.

Має досвід роботи клавішницею в одному з проектів, співавтор деяких пісень групи Hooverphonic. Її сентиментальна річ, написана для конкурсу, як раз у схожому стилі.


Пісні-«чудовиська»

Австралія: Jessica Mauboy - We Got Love

Неквапливий вступ не віщує нічого кримінального, але потім бачимо, як головна героїня водить в повітрі руками, лежить у воді, підставляє голову вітру і виряджається в царицю Єгипту. З пам'яті спливає різного роду естрадний кошмар в жанрі дешевої музбіжутерії.


Ізраїль: Netta - Toy

У 25-річної Нетти Барсілай велике майбутнє - виглядає як Мелісса Маккарті, а рухається як Нікі Мінаж. Має грузинські корені, досвід життя в Нігерії і служби в армії - в оркестрі військово-морського флоту. Нетта явно мітить у фаворитки "Євробачення" - тяга до клоунади, забійний ритм пісні та прагнення поєднувати спів з курячим кудкудаканням гарантовано зроблять її героїнею мас-медіа. Менше ніж за два тижні кліп зібрав майже 7 млн. переглядів.


Сан-Марино: Jessica - Who We Are

Головне тут не пісня - звичайний середньостатистичний жах. Інша справа - номер. Пластика запрошеної вокалістки і роботи, які ведуть себе так, немов їм ніяк не вдається сходити по-великому.


Кіпр: Eleni Foureira - Fuego

Кіпріоти зіграли по-багатому. Хутра, атласні тканини, підірвана машина, продакт плейсмент бананів. Бюджет ролика явно потягне на хорошу віллу на березі Кіпру, а виглядає все так, ніби знімали в Бердичеві.


Молдова: DoReDos - My Lucky Day

Вимова на рівні pre-elementary, музика на рівні "у нас є синтезатор Casio і в ньому балканські дудки", кліп - на рівні Павла Зіброва. Такі номери може врятувати почуття гумору, але автори при підготовці до "Євробачення" вирішили його не використовувати.


Нагадаємо, 24 лютого назвали переможця нацвідбору Євробачення-2018 від України. Ним став одесит 20-річний MELOVIN з яскравим номером, у якому загоряються підмостки-сходи, на котрих стоїть рояль виконавця. MELOVIN представлятиме Україну на пісенному конкурсі в столиці Португалії Лісабоні. Більшість країн, які беруть участь в конкурсі, теж вже встигли обрати претендентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus