USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцького голову звинуватили у «подвійних стандартах»

27 Серпня 2014 18:45
«Обмін люб’язностями» між депутатами та міським головою - вже ні для кого не дивина. Чергова словесна конфронтація між Миколою Романюком та депутатом Романом Бондаруком відбулася під час чергової 63 сесії міськради сьогодні, 27 серпня.

Зокрема, Роман Бондарук обурився тим, що його питання не включили до порядку денного сесії. Йдеться про будинок на вулиці Братковського, 31.

Справа в тому, що будинок пропонується передати у комунальну власність, аби мешканці згодом змогли приватизувати житло. Однак, міська влада проти обговорення цього питання. Чиновники мотивували це тим, ніби немає правовстановлюючих документів на цей будинок.

З огляду на це, міського голову звинуватили у «подвійних стандартах». Мовляв, коли під час минулого засідання сесії розглядали питання про виділення земельної ділянки у приватну власність на вулиці Кафедральній, ніхто не поцікавився документами. І не зупинило нікого навіть те, що ця ділянка перебуває на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Тому Роман Бондарук подав усний запит до прокурора міста, щоб той перевірив виділення згаданої земельної ділянки у власність.

Натомість міський голова Микола Романюк зазначив, що ці два питання аж ніяк не схожі. А сам депутат полюбляє робити словесні випади, напередодні свого виходу з сесійної зали.

Власне, після цієї перепалки, Роман Бондарук направду покинув зал засідань міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 27 Серпня 2014 19:08
хто б говорив аферіст про стандарти читаніть-но правду про цих мерзавців http://www.volyn.com.ua/?rub=32&article=1&arch=
123 Показати IP 27 Серпня 2014 20:25
мочіть
безхатченко Показати IP 27 Серпня 2014 20:40
Здали в злодія нерви і залишив сесійну залу. Прямо з гачка зірвалась нова афера з гуртожитком - свіженька копійка від луцької бідоти.
валерій Показати IP 28 Серпня 2014 09:48
Янукович в Ростові! А його "шистьори" ще і досі сидять в своїх кріслах. І не факт, що і касу йому пересилають. Бо має Яник що про них розказати... І поки ми цю погань не виженем з ниших Рад, то толку небуде... Вони будуть постійно гадати і дальше!
Меч Показати IP 28 Серпня 2014 17:42
Бондарук , схаменися, тиж злодюга №1, верни кредити у Західінкомбанк які ти взяв разом зі своїм братом та Осіповим А. як на себе так і на свої фірми "Промбуд-6", "Пластіком", "Волинська інвестиційна група" --- а це понад 37 млн.грн. !!! Та і не хами хамло ................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus