USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мюнхгаузен, Ленін, Термінатор: фотожаби на Саакашвілі у соцмережах

11 Вересня 2017 16:19

В мережі з’явилося безліч жартів на тему прориву колишнього губернатора Одеської області в Україну.

Вчора, 10 вересня, увага преси та користувачів соціальних мереж була сконцентрована на тому, як екс-губернатор Одеської області та колишній президент Грузії Михеіл Саакашвілі, позбавлений як українського, так і грузинського громадянства, буквально силою проривався в Україну через польський кордон. Свій приїзд він анонсував заздалегідь, але українська влада оголосила, що на територію країни політика не пустить.

Саакашвілі почав «прорив кордон» близько другої години дня, намагаючись перетнути кордон на декількох КПП. Близько восьмої вечора прибічники політика силоміць відтіснили прикордонників, що дозволило Саакашвілі проїхати машиною до Львова. Про те, як у соцмережах відреагували на ці події 10 вересня, ви можете прочитати за посиланням.

На прорив кордону швидко відгукнулися й творці фотожаб. Підбірку підготував сайт Детектор медіа:

 

Фото: соціальні мережі

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus