USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

#Нашілюдивсюди: рокери O.Torvald «розкачали» луцьку «Оперу»

11 Листопада 2017 12:12
Виступ фаната, відверті зізнання, історії про життя і просто неймовірна рок-музика – все це було у виступі минулорічного учасника Євробачення рок-гурту O.Torvald в нічному клубі «Опера» 10 листопада.

Луцьк став третім містом, в якому київська рок-команда представила свій новий альбом «Бісайди». Усього гурт виступить в 13 містах України.

Неймовірні фото виступу гурту O.Torvald взято з Фейсбуку Олександри Містюк.

Коли вийшла нова платівка, фронтмен гурту Женя Галич розповів, що це не зовсім альбом, але вже й не EP: «З травня ми почали повертатися до своїх витоків і побудували для себе зручну студію. Цього разу ми вирішили все робити самостійно. Багато грати, багато займатися музикою – отримувати задоволення так само, як 10-15 років тому».

До альбому увійшли 8 треків, в яких звучать теми стосунків чоловіка та жінки, про життя кожного з нас. Окрім власних треків, «оторвальди» включили до альбому кавер на трек Андрія Кузьменка «L.V» та спільний з гуртом Бумбокс трек «Вечер в Рио».

Отож, перенесемося в клуб «Опера» на сам концерт, який розпочався з пісні «Марі». Команда з Києва почергово грала треки з нового альбому.

Перед виконанням пісні «Вечер в Рио» Женя Галич зауважив, що Луцьк – це місто, де на концерти гурту завжди приходить найбільше дівчат: «Якщо чесно, то найбільша кількість дівчат, які ходять на наші концерти, - у Луцьку, чесне слово. Я вам прямо, пацани, заздрю, адже тут стільки дівчат, що я аж трішечки розгубився».

Також звучали вже улюблені всіма пісні: «В подушках», «Не я», «Бисайды».
Коли публіка голосно кричала, то Женя Галич сказав, що, певно, через нову зачіску його переплутали з Алєксєєвим (відомий співак, - ВН): «Так, чекайте, ви переплутали мене з новою зачіскою, я не Alekseev, перестаньте так верещати». Також фронтмен гурту постійно спілкувався з публікою, запитуючи про настрій.

Женя Галич жартував, що відсьогодні він лучанин: «Васян, в мене зараз епілепсія розпочнеться від стробоскопів. Це – наш світлорежисер, його звуть Вася (показує, - ВН), він, до речі, з Луцька. Я, до речі, також, і моє справжнє ім’я - Олександр Положинський».

Далі у виступі «пішли» найхітовіші пісні гурту «Не вона», «Вирвана», «Дим», «Радіомережі» тощо.
Найатмосфернішим було виконання треку-візитівки гурту «Наші люди всюди», Женя Галич зізнався, що Луцьк повернув надію, адже це найкраще місто, в якому грав гурт за цей тур: «За рік майже нічого не змінилося – ті самі обличчя, ті самі чудові посмішки від вас і спітнілі ми на сцені. Єдине, про що хотів вас попросити, адже за цей рік багато чого змінилося у нашому житті… так от, якщо ви живете не з батьками, то ввечері прийдіть, зателефонуйте їм і скажіть, що з вами все гаразд».
Цим треком команда завершила свій основний виступ, втім публіка почала одразу кликати гурт на біс, не дочекавшись, поки хлопці зійдуть зі сцени. Вийшовши на сцену гурт зіграв акустичний трек «Без неї».

Женя Галич попросив дозволу розказати історію про його зустріч з Андрієм Кузьменком у далекому 2001 році: «Якщо можна, то я хотів би дещо розказати. У 2001 році у Полтаву до нас приїхав гурт «Скрябін» і ми тоді ще були…в 2001 році мені було 17 років. Я «підвалюю» до Андрюхи такий і кажу: чувак, привіт, я Женя, я також музикант і також хочу грати, що порадиш, що мені робити з цим? Він мені сказав: скидай мені пісні, щоб я їх послухав. Я йому кажу таку фразу: чувак, в мене не вистачає грошей на нормальний запис, я хотів би показати тобі, але не можу цього зробити. А він мені тоді сказав, щоб я прислав пісню під гітару і неважливо, якої вона буде якості. Я тоді подумав: що він меле, яка пісня під гітару, що може бути гарного від пісні під гітару? Я нічого не надіслав, але тоді ми з ним познайомилися і з часом ця людина допомагала нам дуже багато.

Ми сьогодні були в готелі, я спускаюся вниз, де сидить один хлопець і говорить до мене: чувак, привіт, я музикант і я хотів би показати тобі, як я граю пісню «Крик» на гітарі. Він показує на телефоні, як він грає пісню, і я кажу: блін, чувак, класно. Тут я розумію, що говорю мовою Андрюхи. Хлопець говорить: можеш шось порадити. А я такий: пришли мені, будь ласка, пісні. І тут він каже: в мене немає грошей на нормальний запис. В мене відростають кудрі, коли я це говорю. Він запитав, чи можна зі мною на концерті зіграти пісню, але я відмовив через те, що це технічно дуже важко зробити, адже в нас абсолютно по-різному налаштовані гітари. Я приїхав сюди (в «Оперу», - ВН), мені так соромно стало і тут я побачив його на балконі. Чувак, спускайся сюди!».
Шістнадцятирічний лучанин Вітя просто не повірив своєму щастю, адже йому дозволили зіграти пісню разом з кумирами. Хлопець дещо розгубився, сказавши, що все забув, але після налаштування інструментів він зібрався та порадував місцеву публіку, виконавши разом з гуртом пісню «Крик».

Насамкінець київська команда зіграла кавер на пісню «Танець пінгвіна» гурту «Скрябін», остаточно «порвавши» луцьких фанатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus