USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ольга Фреймут інспектує Волинь

7 Листопада 2014 08:56
До літературно-меморіального музею-садиби Лесі Українки, що в селі Колодяжному, завітала знана тележурналістка, ведуча багатьох передач на провідних українських телеканалах, зокрема на каналі «1+1» (передача «Інспектор Фреймут»), Ольга Фреймут, - про це інформує Проковель. З її слів, наразі вона інспектує заклади громадського харчування на Волині.

Зі слів працівників музею, відома гостя несподівано завітала сюди зі своєю знімальною групою. Була дуже привітною, щирою. Розповідала провідним фахівцям музею, що на Волинь приїхала в справах (ведуча інспектує місця громадського харчування), однак зі щільного робочого графіка викроїла півгодини, щоб відвідати обійстя славетної жінки, поетеси Лесі Українки.

Науковий працівник музею Любов Мержвинська показала О. Фреймут «Сірий» і «Білий» будиночки, познайомила з цінними експонатами музею-садиби, якими свого часу користувалася Леся, її рідні та батьки, розповіла про роки життя і творчості геніальною співачкою «Досвітніх вогнів».

Згодом пані Оля на своїй сторінці В Контакте напише, що саме там, в Колодяжному, вона відчула, що має багато спільного зі славетною поетесою: така ж сильна духом і тендітна зовні. А ще – обидві жінки народилися одного й того ж числа і місяця – 25 лютого.

Ольга Фреймут, яку в 2011 році визнали однією з «30 найуспішніших телеведучих України» за рейтингом журналу «Фокус», у Ковелі була проїздом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 09:21
яке воно страшне і непротрібне. в той час як наші жінки шиють балаклави і теплий одяг хлопцям на фронті. готують пайкові набори і рятують країну вона тільки гарцює перед камерою і їсть на шару маючи при цьому щедру мзду з власників.
Анонім до Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 09:49
на себе у зеркало подивись.
підтримую!! до Укроп Показати IP 7 Листопада 2014 10:33
Ну, і не кажіть))) Корчить із себе такого знавця. Цікаво, а як на кухні в інспектора фреймут????
олічка Показати IP 7 Листопада 2014 09:28
Гнати в шию...не на часі зараз її шоу. Добре що на мене не натрапила, я б її " інспек-торнула" по повній!
Олесь Показати IP 7 Листопада 2014 09:30
Отож. Правий Укроп.... Непотрібні, самозакохані.... самооцінка зашкалює... Бровіни платять, піпл хаває. Стидоття. Дійсно- для таких С******ок ВІЙНА - НЕ ПРИЧИНА ДЛЯ ПЕЧАІ. Інспектор, холера....
думка Показати IP 7 Листопада 2014 09:30
Ізбалованоє сущєство. А корчить із себе невідь кого. Окопи рити на Сході! Тоді й дур з голови вийде !
Луцький Показати IP 7 Листопада 2014 09:56
Це, я так зрозумів, адепти загаджених забігайлівок взбунтувались. Від роботи цієї панянки толку більше ніж від усієї тисячної екс-санепідемстанції. А про балаклави це закид в сторону усіх жінок та чоловіків, які не залучені до "війни". Людина свою справу робить і робить її фахово і косить за це капусту, а заздрість, шановні, особливо з уст поліських лузерів це просто смішно). І замість того щоб тут брудом інших обливати, руки в ноги і САМЕНЬКІ окопи копати, партріоти.....
Селюк до Луцький Показати IP 7 Листопада 2014 23:38
Думаю, пане Луцький, що Ви дещо не зорієнтувались в ситуації. Не знаю, в яких амплуа виступає ця худа, як штахета, молодиця в інших ТВ-шоу, бо не дивилюсь в "ящик", але з опублікованих світлин складається враження, що молодиця не розуміє, що вона в музеї (!). І веде себе саме як працівниця провінційної санепідемстанції в загадженій забігайлівці, перевіряючи наявність бруду на посуді, а не переживаючи духовне хвилювання від того, що тримає в руках унікальні експонати. Не виключаю, що цій маріонетці цього і не дано, але режисер і редактор програми міг би додлубатися до суті моменту і не паплюжити моменту до рівня "нижче плінтуса". Це приниження не Фреймут (вона, судячи з усього, цього навіть не розуміє). Це приниження, насамперед, культурної установи, це це похабне дійство відбувається. Зрештою, це приниження світлої памяті геніальної українки.
Луцький до Селюк Показати IP 11 Листопада 2014 10:36
Наскільки мені відомо, в "культурній установі", пані була не з ревізією))) Але кому це цікаво, нам би погнать на когось, зробити, і чогось досягнути нам в лом))))
ааауууу! Показати IP 7 Листопада 2014 09:56
люди! що ви тут пишите? це її робота! жінка повинна окопи рити?? ви про що взагалі?сидите тут і об**раєте кожного! самі не кращі! вона сама добивалась того, що має!і роботу і повагу! і не потрібно тут щось говортити! це робота не ходити і усміхатись, а реально працювати, щоб тебе хотіли подивитись! вона показує те, що нам не можуть показати! чи ви думаєте, що у Луцьку такі всі правильні і в кафе і піцеріях нас годують нормальною їжею? кожен наживається як може. "кому війна, кому мать родна!"
))) до ааауууу! Показати IP 7 Листопада 2014 13:17
так они из окопов пишут. вон как стучат по клавам, дым столбом. и все как одно - патриоты майдана. в смысле - кабака.
Віктор Показати IP 7 Листопада 2014 09:56
Експонати музею руками не чіпати - то для простих смертних Їй можна...
Україна Показати IP 7 Листопада 2014 09:57
та заспокойтесь всі...хто з таких як вона окопи риє??? можновладці як живуть в добрі й теплі так і жити будуть
Україна Показати IP 7 Листопада 2014 10:01
Укроп! по Фреймут не скажеш, що їсть на шару! гарна доглянута жінка. і не заздріть, а досягайте в житті чогось більшого.
лучани Показати IP 7 Листопада 2014 10:10
Любителям ригаловок та конюшен Фреймут не подобається.
Саша Показати IP 7 Листопада 2014 10:19
якщо потрібно то вона з хорошого ресторану зробить ригаловку і конюшню.... так,що не засмучуйтеся і ми ідемо до вас)))
Віктор Показати IP 7 Листопада 2014 10:50
Був випадковим свідком зйомок в одному з закладів Луцька пару днів тому. Це чергове зомбошоу, переповнене брехнею... А на екранах підноситься мега кваліфіковано... Сама Фреймут - не більше, ніж лялька в руках режисера, яку переставляють туди-сюди... І склалося враження, що сама вона нічого не вирішує))))
лучани до Віктор Показати IP 7 Листопада 2014 10:52
менше пий.
льоніу Показати IP 7 Листопада 2014 10:56
добре що фреймут показуе кухню після цього туди ходити не хочеться бо верне. подивіться що ви там їсте?!! дуже добре що вона проводить таке браво ! це повинно так бути люди повинні бачити що їдять і яка там чистота
111 Показати IP 7 Листопада 2014 10:56
Так Фреймут всього добилась сама. Ха-ХА ТРИ РАЗИ!!!!!!!!!!!!!! 31-летняя Оля Конык (настоящая фамилия звезды) уже больше года встречается с бизнесменом. Бойфрендом телеведущей оказался Виталий Антонов – украинский предприниматель, чье состояние журнал Forbes оценивает в $264 млн и называет его самым богатым львовянином. Мужчина известен тем, что является президентом «Универсальной инвестиционной группы», в которую входит группа бизнес-проектов: сеть АЗС «ОККО», страховая компания «Универсальная», жилищно-строительная компания «Ваш дом», «Концерн Хлебпром» и другие. Выходец из городка Стрый (Львовская обл.) начал заниматься бизнесом более 20 лет назад и сам постепенно сколотил свою империю. Интересно, что свою первую заправку «ОККО» он открыл в родном городе в 1999 году. Сейчас эта сеть включает в себя 400 бензоколонок по всей стране. Последние несколько лет господин Антонов занимает лидирующие позиции в разнообразных рейтингах богачей, лучших топ-менеджеров и влиятельных персон. Они скрывают отношения Виталий Борисович старше Ольги на 20 лет, но мужчина выглядит моложе своего возраста. И он, и она родом с Западной Украины. По некоторой информации, познакомились на корпоративе, где Фреймут была ведущей вечера. Отметим, что на людях они не хотят появляться вместе. Деловые издания пишут, что Антонов до сих пор женат. А вот на официальных сайтах его предприятий о супруге и троих детях (две взрослые дочери и малолетний сын) – ни слова. После двух не особо удачных гражданских браков Оля тоже скрывает свою личную жизнь. Напомним, она состояла в отношениях с коренным англичанином Нилом, от которого родила дочь Злату. Вскоре, по возвращении из Лондона, где она работала на BBC, Фреймут закрутила роман с Александром Ракоедом, главным режиссером «5 канала». Пара не расписывалась в загсе, было только венчание. Три года назад они расстались. С тех пор Ольге пытались навязать в любовники ее коллегу Сергея Притулу, тусовщика Алекся Егорова и дипломата Маркияна Лубкивского. Квартиру во Львове и новенький внедорожник телезвезда получила в подарок Год назад Ольга Фреймут похвасталась своей новой двухкомнатной квартирой в жилом комплексе «Пасічний» во Львове. По стечению обстоятельств застройкой занималась компания, которая принадлежит Виталию Антонову. Поговаривают, что жилье площадью 82 кв. метра досталось телеведущей в подарок. Однако сама Оля заверяет, что деньги на апартаменты заработала на рекламе и «Новом канале». Кроме того, у девушки есть недвижимость в столице – квартира в центре города, которую она взяла в кредит и уже почти погасила долг. Еще один дорогой сюрприз от Виталия Борисовича – это новый внедорожник Range Rover, на котором сейчас ездит красотка.
Луцький до 111 Показати IP 7 Листопада 2014 11:24
Заздрість, тобіш українська жаба, вам яке діло до її життя??? Самі так не можете, звичайно, кому до вас діло - на вас багаті та успішні люди не "поведуться")
Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 11:02
коментар було видалено
Ася Показати IP 7 Листопада 2014 11:15
Фреймут не захищаю, як людина і телеведуча вона мені не подобається. Усі ці гоцання в кадрі - від них нудить і верне. Але про те,що "окопи повинна рити", то вже занадто. Якщо на те пішло,то хай окопи риють ті,хто з луцьких клубів о 5 годині ранку полуживий вилазить, оці всі "міщіни" з підаристичними стрижками і такими вузькими джинсами,що я б сама в таких не ходила. Або наші чиновники,бізнесмени, працівники МВС і СБУ які ходять містом, запливші жиром і дивляться на всіх як на гівно. Так,що заспокойтесь, поки рити окопи є кому. А Фреймут і решту жінок поки залищ\ште в спокої
))) до Ася Показати IP 7 Листопада 2014 13:19
коментар було видалено
хех Показати IP 7 Листопада 2014 11:27
коментар було видалено
111 Показати IP 7 Листопада 2014 11:39
коментар було видалено
Ги.... до 111 Показати IP 7 Листопада 2014 11:41
А я думав, що це вже давно пройдений етап) Але ж ні! В тому, що я ідіот, нічого не вмію робити, нікому не потрібний, і не можу знайти нормальну роботу винуваті москалі (жиди, америкоси), та будь хто, крім мене талановитого...
PATRIOTKA Показати IP 7 Листопада 2014 12:10
А мені подобається! Вперше з'явилася можливість хоч щось розглянути на тих кухнях з яких годуємо своїх дітей..Це потрібна робота. А щодо самої Фреймут - їй у душу ніхто не заглядав- то ж і гавкати даремно нема чого.
доброзичливий Показати IP 7 Листопада 2014 12:33
Бари, кафе та ресторани повинні відпрацьовувати гроші. Які можуть бути претензії, якщо вони не забезпечують елементарних норм гігієни? Раніше за це садили і штрафували... а хто звик до хлівів...
Денис Показати IP 7 Листопада 2014 12:52
Працюю на ТВ. Друзі, Вам уже було вище написано тут про "зомбошоу" ? Було. Але я Вам повторю. Хватить вірити у казки. Те що показують по ящику це казка. Люди люблять коли їм розповідають цікаві історі. Але все це добре сплановано і узгоджено з власниками які платять за рекламу (платять як бачите далеко не всі). Є сценарій і саме головне Режисер. Який і знімає це міні кіно. Тому не перетворюйтесь на наївних зомбо-москалів. Включіть в кінець-кінців здоровий глузд. Адже 1 хвилина ефіру на телебаченні коштує близько 200.000 $. Забудьте про Фреймут і про всі інші подібні передачі. Всі вони знімаються так як потрібно (є сценарій). І тому не можуть бути носіями реалістичної інформації.
Анонім до Денис Показати IP 7 Листопада 2014 15:43
А.жаль...
Ти шо так гнать.... до Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 16:53
Ти хоч подумав, що ти написав? Це скільки ж Бровіну потрібно було заплатити, щоб отримати табличку, якщо хвилина ефіру 200.000 баксів. Явно трохи білше ніж прямі витрати, це за 5 хв.! А їх явно білше, Бровін мав викласти 1000000? Не смішіть)))))
доброзичливий Показати IP 7 Листопада 2014 20:10
Чистий посуд, чистий заклад, ввічливий персонал - це мінімум... якщо цього немає, то навіть проплаченість не допоможе.
456 Показати IP 7 Листопада 2014 20:26
Фреймут права. Люди, які живуть в чистоті є чистими і розумом. Бруд не підлягає виправдовуванню, бо це виправдовування нехлюйства. Той, хто думає інакше, нехай попросить офіціантку плюнути йому в тарілку, ніби на підтримку свого необмеженого "гуманізму"
зважте Показати IP 7 Листопада 2014 23:51
Якщо б їй платили такі гроші, як пише невідомий Денис, то їй би вже не треба було б працюватив цій програмі, а вести іншу, Я теж працюю на ТВ, і якщо Ольга перейшла на "1+1" з Нового каналу, то, значить, працювати там вигідніше. А повірте, зарплата на "1+1" дуже й дуже висока, особливо у ведучих, Бо це обличчя каналу. І врахуйте, кому належать "плюси" - Коломойському!!! Це про щось говорить? У нього грошей кури не клюють. Що їм може заплатити Бровін? Для них це копійки. Щодо режисера. Керувати ведучою в кадрі - це його обов’язок. Тому що передача динамічна і не завжди добре може вдатися певний кадр. Але якщо є бруд, то режисер тут не зарадить. Можливо, не виключено, що деякі власники Фреймут замовляють і платять гроші. Скажімо. як Бровін. він таким чином хоче прорекламувати заклад. Але якщо, наприклад у нього витяжка давня і брудна, то камера це покаже. Звісно, власник готується до знімань. Але підготовка вже означає наведення порядку. Та якщо витяжка страшна, то підготовка не допоможе. Люди, якщо ви були в закладі під час знімань, ви ж самі можете оцінити його, принаймні, за 4-ма пунктами: інтер’єр, обслуговування, якість страв, ціни, атмосферу тощо. То ж чому нападати на Фреймут? Вона хоче, щоб ми були європейцями, відстоювали свої права в закладах і розуміли, як це робити. Тому заспокойтеся.
анонім Показати IP 16 Квітня 2015 20:37
будь ласка приїдьте в гімназію 21 місто луцьк Одного разу я знайшла 2 волосини в булочці з яблуками А від компоту нудило дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus