USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Переможець «Ігор нескорених» Сергій Торчинський одружився

9 Жовтня 2017 11:11
Переможець «Ігор нескорених» Сергій Торчинський відгуляв весілля 7 жовтня у селі Мирне Горохівського району воїн АТО, пише Район.Горохів.

«Він став першим, хто пішов на війну, тому бачити щасливих молодят - це одне. А тата Георгія і маму Валентину, які не чують землі під собою від щастя - це інше.... таке вже щось щемне і щире коїлося, що ми кілька разів були на сльозах від розчулення.

Село його на ту війну збирало, село чекало, молилося, раділо, коли після поранення, вернувся живий, село вболівало, коли поїхав на "Ігри нескорених", і тепер село, яке цьому хлопцеві тримало небо, гуляло!

....Але ніхто так не молився, як мама. Люди розповіли, що вона нікому ні разу не дорікнула, що її син на війні, а інші - вдома. Вона просто творила свою нескінченну материнську молитву..... Уклін батькам за сина!» – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Наталка Шепель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus