USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Переможці танцювального проекту «Гоп-Ца-Ца» поїдуть до Відня

28 Травня 2017 23:39
Танцювально-розважальна забава під назвою «Гоп-Ца-Ца» у Кораблику тривала 9 місяцв. Одна з пар-фіналістів навіть встигла народити дитину за цей час, розповідають у прес-службі закладу.

"Фінальні переможці, які виграли сертифікати від пивного клубу «Оболонь» та «Нових Мандрів», щасливо вирушать до Відня, а усі фіналісти отримали класні подарунки від партнерів та закладу.

Славко Мазурок та Саша Кашевський, щиро дякуємо вам за позитив і чудову реалізацію вечірки. Усім, хто стежили та брали участь у проекті, теж спасибі.

Окремий респект Дмитру Кухаруку, Назару Дубині та Катерині Павловій за фото-відеозвіти з подій.

Гортайте фотки, лайкайте, робіть репости собі на сторінки для згадки і відмічайте своїх друзів. З вересня обіцяємо нову серію вечірок. Впевнені, що вона буде не менш яскравою за цей проект. Стежте за анонсами ;)", - інтригують в Кораблику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Травня 2017 02:41
Нещасні: без алковиробів не можуть веселитися
Андрій до Анонім Показати IP 29 Травня 2017 08:25
А хіба це веселощі? Оскал на лицях, а не посмішка.
Анонім до Андрій Показати IP 29 Травня 2017 15:37
И бис сомнения

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus