USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Ревізор» перевірив луцький супермаркет

3 Жовтня 2017 21:34
До луцького супермаркету "Салют", що на проспекті Грушевського, з перевіркою завітала популярна телепередача "Ревізор".

Про це написала у Фейсбуці Svetik Lets.

"Натрапила щойно на "Ревізор", який перевіряє супермаркет "Салют". От не вірю, що вони не знали про приїзд "Ревізора", навіть холодильники за пару днів поставили нові. Так поспішали наводити порядки, що забули вказати код на товари. Я о 20:30 ще ніколи не купувала теплого хліба!)))

Дуже вдячна команді "Ревізор"!" - написала жінка.

Проте нова ведуча програми Наталія Кудряшова не рекомендувала «Салют» на Грушевського тому, що була виявлено прострочені кулінарні вироби, пише Волинь Нова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
007 Показати IP 3 Жовтня 2017 21:44
Так і хочеться сказати що пишаюсь своєю країною і заспівати гімн!
країні до 007 Показати IP 3 Жовтня 2017 21:58
Потрібні самостійні,думаючі..співай в туалеті..то твоє..
Допитливий Показати IP 3 Жовтня 2017 22:02
До речі, цей салют дійсно не поганий. Ремонт в ньому почали робити ще пару тижнів тому, і я не думаю, що власники спеціально для якоїсь зомбоящівської передачі вирішили вкласти купу грошей на ремонт тільки через їхній приїзд. Випічка гаряча буває ввечері, можливо не так часто, але це справді так і є, і це не показуха. І взагалі, вона там дуже смачна, по відносно нормальним цінам. Хороший супермаркет.
Я. Показати IP 3 Жовтня 2017 22:05
В піцерію на Київський майдан, що біля Вопаку нехай зайде. На столах стільки пилюки, що ріпу можна сіяти. Годину тому там був.
Ура Показати IP 3 Жовтня 2017 22:14
Не та вже ревізія що раніше була)))
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2017 22:22
Ревізор в кожен луцький супермаркет на постійній основі!
Українка Показати IP 3 Жовтня 2017 22:34
Поганий супермаркет, я якось купила відбивну готову то вони оказалась з пліснявою. Я його не рекомендую
Я до Українка Показати IP 3 Жовтня 2017 23:46
Нормальна жінка відбивну в дома готує,ліниві....купують
Лучанка до Я Показати IP 4 Жовтня 2017 11:31
То якщо жінка купила відбивну, то вона ненормальна? Залізнобетонна логіка! ЩЕ Й ПРИ?УРКИ ЛАЙКІВ НАСТАВИЛИ! Я теж там купувала відбивні, бо лежала в лікарні і купувала в "Салюті" їжу і відбивні в тому числі. До речі вони були тверді з жилами, не вгризти. Але тут нічого дивного- на те і існують відділи кулінарії в супермаркетах.
Нормальна до Я Показати IP 5 Жовтня 2017 14:56
жінка таких довбодовбів, як ти, жене від себе енергійними під&рачниками, а не відбивні їм готує.
Лучанка Показати IP 3 Жовтня 2017 23:43
Супермаркет не дуже...Почала заходити протягом останнього року...діти живуть в цьому районі...В холодильниках не свіжа м"ясна продукція та риба...Кілька разів брала їх вироби у вечірню пору....(котлети,відбивні)...як трава і не першої свіжості...сосиски викинула бо були липкі...До зустрічі з Ревізором швидше всього готувалися.
Люблю поїсти до Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2017 01:06
Для України це не новина, та і усюди в світі, власне виробництво салатів, і всякої всячини не з товарів першої свіжості. А не готові продукти там в звичайному нормальному стані. А якщо ліньки самому готувати, то хоч дитину тим не корміть, а то такі в нас хозяки: чоловіка на роботу, дітей в школу, весь день ніх не робити, а ввечері сходити в магазин, та придбати парочку салатиків, курочки запеченої, катлєток, а додому прийти, і всю сім'ю нагодувати, розказавши, що сама готувала. І таких дуже багато, яким навіть фарш самим тяжко прокрутити, і вони його купляють у магазині, відповідної якості звичайне діло. Кожен сам обирає: приготувати зі свіжих продуктів власноруч, чи придбати готове в салюті, там-тамі, а потім на щось жалітись. Чудаки.
лучанці до Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2017 08:39
Не бреши лучанка там завжди все свіже
Яр Показати IP 4 Жовтня 2017 01:08
Хай би в Колібріс на Грушевського зайшли. Вигрібна яма. Та й Салют не без приколів. Не знаю, як зараз, але раніше любили ставити дорожчі товари над дешевшими цінниками, коли спішиш - влітаєш на гроші або на касі псуєш нерви. А кілька місяців тому взяв олів'є, і викинув в смітник - був скислий. А от випічка в салютах непогана справді.
Лучанці Показати IP 4 Жовтня 2017 09:04
Ви вже по всіх ресурсах пройшлись, де передрукували цей матеріал? Таке враження, що ви готувались коменти писати )))))
Звертаємось до покуп Показати IP 4 Жовтня 2017 12:26
Прохання надавати об'єктивні та конкретні претензії, зауваження та побажання щодо якості роботи магазинів у Книгу скарг та пропозицій, яка є на кожному магазині у вільному доступі на стенді, або на корпоративний сайт мережі супермаркетів “Салют” http://www.shop-salut.com.ua/contacts/shops/ . Якщо ми допускаємо помилки у своїй роботі, що знайшли підтвердження, ми завжди готові їх визнавати та виправляти.
Леонід Показати IP 5 Жовтня 2017 01:01
Халва в них не свіжа, втруївся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus