USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Татуйований» Бандерштат-2019. Фоторепортаж

6 Серпня 2019 16:25
Фестиваль Бандерштат, який цьогоріч відбувся втринадцяте, вже традиційно зібрав чимало екстравагантних та оригінальних людей. Хтось із них суттєво виділявся з натовпу, чи то зачіскою, одягом, кольором волосся тощо. Інші, як спосіб самовираження, обирали тату.

На руках, ногах, спині, грудях, патріотичні та містичні, оригінальні та класичні, такі, що мають сенс лише для самих власників - Бандерштат ряснів різноманітними натільними малюнками. Відзначимо, що й на самому фесті можна було зробити тату на пам’ять про відвідини фестивалю українського духу.

Зі світлини "татуйованого" Бандерштату пропонує ознайомитися Інформаційне агентство Волинські Новини .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 6 Серпня 2019 17:28
Інколи приходить така думка. Пройде час, всі татуйовані стануть дідусями і бабусями, старенькими. На обвислій шкірі залишаться вельми цікаві картинки, демонстрація яких на людях буде карикатурною. Наш великий мандрівник Міклухо-Маклай, який народився на Чернігівщині, в своїх нарисах з острова Папуа Нова Гвінея детально описав розмальовані тіла тубільців. Навіть замалював багато сюжетів на цю тему в своїх щоденниках. Круг замкнувся - Папуа в Україні! До речі, вірогідність зараження гепатитом при татуюванні зростає в рази! А медики США недавно повідомили, що поява раку в татуйованих різко зростає по причині потрапляння канцирогенів , які містяться в фарбах, кровотоком практично до всіх органів людини. І що залишається в "сухому" остатку? Тільки одне: нахрена це потрібно?
Міклухо-Маклай Показати IP 6 Серпня 2019 18:55
коментар було видалено
Микита Показати IP 31 Січня 2020 11:47
ПНГ - це ЦІЛА КРАЇНА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus