USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка відзначилася на «Х-Факторі»

13 Вересня 2015 14:31
17-річна мешканка райценру Рожище Вікторія Грицюк стала скандальною «зіркою» шоу «Х-Фактор» відразу ж на першому його етапі. І все через те, що судді «зарубали» її виступ в доволі категоричній формі. Про це пише Таблоїд Волині.

«Бумбоксівець» Андрій Хливнюк обізвав її «амбітною посередністю», і ще й додав, що вона здатна «піти по трупах» . «Перегризе горло будь-кому» - підтвердив продюсер Ігор Кондратюк. А російському музичному критикові Сєргєю Сосєдову не сподобалося …яскраве вбрання дівчини. Шоу демонстрували в ефірі каналу «СТБ» увечері суботи, 12 вересня.

Гугл каже, що Вікторія Грицюк – мешканка Рожища. Хоча сама вона в ефірі шоу сказала, що з Луцька. Втім, може, не хотіла заплутувати українців: частина з них і про Луцьк то нічого не знає, - ідеться у виданні.


Вікторія – неодноразова учасниця місцевих музичних конкурсів (на які, якщо вірити тому ж всезнаючому Гуглові, приходила у тепер уже злополучному вінку). Хоч і не має музичної освіти. Та все ж пішла на вокальне шоу. Пояснила так:

«Я прийшла на «Х-Фактор», бо це моє життя. А без нього я не можу жити».

Вбрання Вікторії – яскрава сукня і пишнючий у квітках вінок – вразило суддів. «Боже, яка краса!» - чудувався Ігор Кондратюк. «Вы очень пышно упакованы» - трошки скептично зауважив Сєргєй Сосєдов. «Ви ще мене на випускний не бачили!» - кокетливо парирувала закид москвича рожищанка.


Дотримуючись, певно, принципу єдності змісту і форми, дівчина заспівала пісню «Вінок». А далі почула таке…

«Дитино моя 17-річна… Ти така талановита, що…» - почав Кондратюк. «…аж страшно» - закінчив Хливнюк.

«У вас все ушло в плюмаж. Пыль в глаза – это ваше». (плюмаж – головний убір з пір’я).

Коротше, три «ні» плюс одне «так» від Ніно Катамадзе – і волинянка пішла зі сцени... Як виявилося, тільки для того, щоби зняти вінка, який чомусь так дратував гостя з Росії.


Поки ведуча Оксана Марченко витягувала шпильки з волосся Вікторії, допомагаючи зняти об’ємний антураж, судді сперечалися. «Что она – демонстратор одежды!?» - не вгавав Сосєдов. «У нас не конкурс рукодєлія!», - підтримував гламурного критика Хливнюк. «Она же девочка!» - захищала дівчину Ніно.

Учасниця вийшла знову. Судді на камеру вдали, що мало не шоковані її наглістю. «Я хочу доказати вам!» - рішуче заявила Вікторія. Кондратюк милостиво дозволив. Дівчина, як могла, заспівала хіт Рея Чарльза «Hit the road Jack» («Йди геть, Джек»). Судді кривилися. Вікторія імпровізувала і хапала голосом верхні ноти.


«Не мона», - покрутив головою Кондратюк. Так перекрутив англійські слова з пісні «no more, no more, no more, no more…».

«За ваш напор дякую, а за наглість не дякую. Ідіть» - втомлено-роздратований Хливнюк вказав дівчині на вихід. Підібравши поділ плаття, Вікторія пішла геть.

«Якщо ще раз вийде, то вже, мабуть, без спідниці», - пожартував Кондратюк.

«Я ще всім докажу!», - пригрозила Вікторія на прощання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 15:53
А що, Путіна вже знову веде шоу?
я Показати IP 13 Вересня 2015 16:17
співати їй ще треба вчитись,голос безперечно є.сама дівчинка сподобалась,пробивна! молодець! правдива волинянка !так тримати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
в до я Показати IP 13 Вересня 2015 18:05
А що правдиві волинянки наглі настільки ?! Сумнівно!!!!
еге ж до я Показати IP 13 Вересня 2015 18:44
Якби до голосу й напору ще й слух.
психолог Показати IP 13 Вересня 2015 19:09
Здається, ця дитина - істеричка
Рожи ще Показати IP 13 Вересня 2015 19:18
Можливо Вікторія думала що в неї вийде спів як у Вакарчука, тобто без букви р???? Нажаль, в неї на багато страшніше!!!! Оці бісики,котрі режисери додали, так в тему)))) І голосу у неї нема!!!!!!
володька украінець до Рожи ще Показати IP 14 Вересня 2015 17:12
має вона чудовий голос і слух має! Хтось пробував на великій сцені виступати? Голос тремтить,коліна трусяться і чути стукіт пульсу в вухах! Вона красуня, цілеспрямована і сподіваюсь побачимо ми іі ще не раз! Єдине хочу порадити співати на іноземній мові і тоді не так помітно буде вимови букви Р.
5656 Показати IP 13 Вересня 2015 19:25
Хливнюк міг би й промовчати, сам м'яко кажучи особливим вокальним талантом не володіє, так ще й когось посередністю обізвав.
оля Показати IP 13 Вересня 2015 19:47
Так, до виконання є багато зауважень. Але, журі повело себе просто дуже невиховано і зверхньо до молодої і наполегливої дівчини. А судді хто?!
5445 Показати IP 13 Вересня 2015 20:11
Не вдало підібраний репертуар.Тисетура не її. Получилося дуже фальшиво.І не треба так псіхати, а перед тим, як їхати на такий конкурс, порадитися з професіоналами-вокалістами.
Dgek Показати IP 13 Вересня 2015 20:36
А що це за один сидить між Ніно і Кондратюком?
Інна до Djek до Dgek Показати IP 13 Вересня 2015 21:24
Це Андрій Хливнюк группа Бумбокс
Ірена Показати IP 13 Вересня 2015 20:39
Я вас прошу,як вийде якесь незрозуміле,що співає гірше за неї,але в троха коротшій юпочці,то вони кажуть так...могли б хочаби мягче сказати якось....І шутки Кондратюка не доречні.Чи пошутив би так до своєї дитини?Шановгі судді вас дивитися майже вся Україна.МАйте клепку,шо говорите....(стосується чоловіків)
San Показати IP 13 Вересня 2015 20:47
Ну, направду, нічого видатного. Ну нічого! Одні амбіції і напор!
San Показати IP 13 Вересня 2015 20:49
Ще й з типовим комплексом містечковості - соромиться зізнатися, звідки родом...
оля до San Показати IP 13 Вересня 2015 22:13
Їй не дивно, дівчині 17 років. Поведінка суддів, котрі в пару раз старші могла б бути інша. Вони в молоді літа які були? Супер талановиті?
Привіт Поведінка до оля Показати IP 13 Вересня 2015 23:03
Їй говори, а вона посцить до гори. Профі знають що кажуть. Ніколи не чув тринькавого Рея Чарльза і тринькаву Агурбаш. ДО ЛОГОПЕДА
володька украінець до Привіт Поведінка Показати IP 14 Вересня 2015 17:24
і чому так категорично?Взяти хочаб Вакарчука? Тай серед світових виконавців я впевнений знайдуться співаки з дефектом мови! Можливо ця вимова стане іі родзинкою, тільки репертуар відповідний має бути, тобто не те що подобається слухати а те що тобі підходить заспівати........ На іноземній мові гадаю дефект ніхто не помітить.
Анонім до володька украінець Показати IP 15 Вересня 2015 22:34
та до чого там дефекти мови?? Вона ж явно "не дотягує". Да, можна навчитиі зайця співати, якщо від природи відразу голосу немає, але це ж треба вчитися, є ж спеціальні вправи і все таке інше.
Рожи ще до оля Показати IP 14 Вересня 2015 10:42
Шановна Пані Ольго! Судді абсолютно вірно відчули цю особу!!! Таке відчуття ніби характеристику її читали!!! І ще одне, наврядчи судді завдяки брехні (що Пані Оксана випустила на сцену) знову вийшли на сцену!!! Ганьба дівчині котра зганьбила місто і район! Сиди дома і працюй з логопедом, вокалістка задрип@на!!!!
Анонім Показати IP 13 Вересня 2015 22:47
Так награно і нещиро. Постановкою несе за кілометр. Вона ще й обділена ауторським талантом
Бать Показати IP 14 Вересня 2015 05:04
Дитино, куди ти полізла? Тільки нашкодила собі.
Мама Вікторії Показати IP 14 Вересня 2015 10:50
Звертаюсь до всіх Рожищан,Лучан,Волинян,Українців.Прочитала всі коментарі в контактах,на волинських новинах і т. д.Як кожна мати.хочу стати на захист своєї дитини.Поставте кожен себе,або свою дитину,на це місце.Ми середньо забезпечена родина.В нас немає міліонів,чи мільярдів,щоб раз,два і ти вже зірка.Немає абсолютно ніяких звязків.І ця бідна дитина пробиває сама собі шлях до майбутнього.Я з Вами згідна,що вокал не ідеальний.Але їй тільки 17.Вона цього року тільки вступила до муніципальної академії естрадного співу.І в неї все попереду.Можливо вона себе трохи негарно повела,перенервувалася.Але вона нічого не вкрала,нікого не обізвала.Хоча судді себе повели негарно,я про чоловіків.Ніно,показала себе,як вихована жінка.І тільки такі як Ніно,і їй подібні,повинні сидіти в жюрі.Повірте,щоб вийти на цю сцену,треба спершу пройти 2 тури предкастингу в Львові,чи Києві.Не так все просто,як Ви вважаєте.Це є шоу.Якби вона їм була не цікава,вони б її не показали по ТВ.Приходять на кастинги міліони,а показують лише 100 людей.Я вважаю,що у моєї дитини є ізюминка,є своя мета,ціль.І вона наполегливо до неї йде.Вам всім бажаю міцного здоровя.І не пишіть дурні всякої.Будьте щирими Українцями,а не людьми,які тільки вміють заздрити,і обсуждати когось.Моя дитина не скандальна,як сказали,а справедлива.Але правди в нас у державі,не люблять.Якби половина людей в нашій Україні,була по характеру,як Вікторія,тоді б країна була нормальна.А не тільки одні с*аколизи,і шкуродери.
З Європи. до Мама Вікторії Показати IP 14 Вересня 2015 13:43
Дівчина голос має,харизму має. Нормально себе вела ,на відміну від поведінки би*лякуватих судів ,від їх слів мене занудило.Мама права гроші на розкрутку потрібні ,а земляки як завжди зжерти готові ,замість того щоб віником всім дружно по суддях пройтись.патріоти *р..нові...
володька украінець до Мама Вікторії Показати IP 14 Вересня 2015 17:36
Цілком і повністю за вас з донькою!!! Все внеі вийде і має вона талант,слух і чарівний голос-- просто перехвилювалась .Порадьте ій співати іноземною мовою--так буде краще... Вона красуня і має свою родзинку,вона ще заявить про себе на всю Украіну! Успіху вам!ЛУЦЬК.
Черешенька до Мама Вікторії Показати IP 23 Вересня 2015 19:58
Віка - велика молодчинка!!!!! Бажаю їй успіху!!!! А всі хто тут її гидить, шановні, ви взагалі хто??? Дівчинку знає вся країна, а ви десь були і те саме бачили. Є такі хороші слова: у кожного своє уявлення мети - собакам треба гавкати, а каравану йти! Віка, не зупиняйся, йди вперед!!! В кожної людини свій Еверест!!! Нехай вершина завжди буде в тебе перед очима!!!
оля Показати IP 14 Вересня 2015 22:34
Віка співати ще точно навчиться. А судді навряд стануть колись нормальними людьми. Часом якесь чудо вилізе на сцену - і виявляється, на суб"єктивну збочену думку суддів - це величезний талант.
Віта Показати IP 15 Вересня 2015 10:33
Була на концертах у Луцьку, де брала участь Вікторія, можу сказати, що співала вона гарно, людям подобалося, і мені здається, що і у даному шоу вона не дійшла б до сцени якби була така безголоса як тут пишуть. Вона багато працює, тільки поступила і в неї все попереду. Маючи гарну фігуру вона не вийшла «голою» і це теж не сподобалося. Що ж це таке, ми ж люди, ми маємо радіти за свою волинянку і підтримувати її, а не давитися від того, що в когось щось вийшло не так.Можливо пісня не її, але втрималася, це також випробовування. Мама все пояснила, дякуємо!!! Обравши таку професію, вона і має мати такий «пробивний і наполегливий» характер, що в цьому поганого, САМА іде до своєї мети. Віка ти молодець, гарних тобі викладачів, друзів і всього найкращого!!! Чекаємо тебе на великій сцені!!
Анонім до Віта Показати IP 15 Вересня 2015 22:35
Про фігуру моде Вам видніше звичайно)) Скоріш за все так воно і є)) Але співати вона точно не вміє. На вокал! Хай займається.
Лучанка Показати IP 15 Вересня 2015 22:34
Для того щоб дійти до своєї мети потрібно дуже багато працювати, бути професіоналом, саме професійних навиків естрадного співу дівчині не вистачило, не вистачило наставників потрібно було все-таки займатись з професіоналами спів це не просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus