USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юна лучанка здобула гран-прі на модельному конкурсі в Греції

16 Червня 2018 22:14
10-річна Софія Щерба з Луцька взяла GRAND PRIX у другій категорії VII Міжнародного модельного конкурсу «Little Supermodel of the World 2018» в Греції, в місті Халкідіки.

Кожен день з 3 червня у Софійки Щерби були репетиції (приблизно по дві години), решту часу діти розважалися на морі або біля басейну, пише Таблоїд Волині.

У перший вечір була вечірка знайомств, де учасники англійською і рідною мовами розказували про себе і звідки вони приїхали. Щодня для учасників організовували дискотеку.

Шостого червня відбувся фестиваль творчих номерів. Софія танцювала танець «super cowboy girl», хореограф – Тетяна Клиневич. Лучанка здобула І місце в категорії 10-12 років

7 червня розпочався конкурс «Little Supermodel of the World 2018». Перший вихід дівчатка були в джинсах або джинсових шортах і у футболках з логотипом конкурсу, під час другого виходу дівчатка показали свої національні костюми, третій вихід був у стилі ретро. Останній образ дівчаток – вечірня сукня.

Національний директор «World Little Supermodel» Україна Поліна Платонова подарувала Софії запрошення на конкурс в м. Одеса у грудні 2018 «Mini Model of the Year 2018».

Своєю чергою, головний редактор журналу Podium kids - Тетяна Богун вручила Софії знижку на друк в журналі.

А директор конкурсу Наталія Зайченко запросила Софійку бути членом журі «Little Supermodel of the World 2019».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus