USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні Луцьк зустріне бійців «Світязя», які вирвалися з Вуглегірська

5 Лютого 2015 12:51
Бійці батальйону «Світязь», які вирвалися з оточення під Вуглегірськом, їдуть у Луцьк. Про це написала у Фейсбуці речниця волинської міліції Оксана Блищик.

Бійці приїжджають до Луцька сьогодні, 5 лютого, орієнтовно о 22.00. Точний час повідомимо згодом.

«Попередня інформація: сьогодні орієнтовно о 22-й годині біля УМВС України у Волинській області (вул. Винниченка, 11) зустрічатимемо наших хлопців - бійців роти патрульної служби міліції особливого призначення "Світязь", котрі зуміли вирватися з Вуглегірська.

Ці хлопці заслуговують на вашу увагу і підтримку. Тому запрошую всіх долучитися, аби гідно зустріти наших героїв. Точну годину прибуття зможете дізнатися на офіційному веб-сайті УМВС, тож стежте за анонсами! Слава Україні!», - написала Оксана Блищик.



Нагадаємо, 31 січня сили АТО деблокували понад українських силовиків у Вуглегірську. Серед них – 39 бійців роти міліції спеціального призначення «Світязь» та 34 військовослужбовця Збройних Сил України. Втрат серед українських силовиків немає. Двоє бійців «Світязя» отримали легкі поранення.

Про події у Вуглегірську розповіли командир спецроти «Світязь» Олександр Фацевич і боєць Михайло Мазаєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
СЕРГІЙ Показати IP 5 Лютого 2015 13:21
СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ БІЙЦЯМ СВІТЯЗЯ ТА НАДІЇ САВЧЕНКО. ЯКІ ЗАХИЩАЮТЬ ТЕРІТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ ТА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ.
ВОНО до СЕРГІЙ Показати IP 5 Лютого 2015 15:06
може розкажуть правду про героїзм Семенченка-Гришина?
kias Показати IP 5 Лютого 2015 15:02
коментар було видалено
ФигВам Показати IP 5 Лютого 2015 15:24
коментар було видалено
Луцьк до ФигВам Показати IP 5 Лютого 2015 15:51
Если ополчение Донбасса так сильно поддерживаєт "наш старший брат", почему он не приютил на период "АТО" этих детишек? Когда ополченци прикрывались женщинами и детьми и наступали на наши позиции - это было "нормально" ! Надо дать возможность всем детям выехать с этой територии, а потом - воевать, или взорслым дядям с ДНР так сподручней ?
Луцьк Показати IP 5 Лютого 2015 15:29
Дякуємо хлопці, що Ви у нас є !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus