USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

10 мільйонів українців будуть змушені змінити номери мобільних

2 Грудня 2010 09:47
Держадміністрація зв'язку планує заміну перших 2 цифр телефонних номерів всіх мобільних операторів. Мова йде про номери, які починаються з 0 і 1 (після коду мобільного оператора, наприклад, 067-023).

Про це йшлося на засіданні в Держадміністрації зв'язку, яка проходила за участю мобільних операторів, - повідомила газета «Дело».
Оператори вкрай негативно поставилися до цієї ініціативи, заявляючи, що вона має сенс тільки для фіксованих номерів, але не для мобільних.

«У випадку, якщо ця ініціатива пройде, нам доведеться замінити номери мобільних телефонів для 4 мільйонів. наших абонентів. Наприклад, замість першої цифри 0 або 1 в номері абонента буде цифра 8 або 9», - повідомив директор з корпоративного управління і контролю"МТС-Україна» Олег Проживальський. І додав, що зміни торкнуться такої ж кількості абонентів «Київстару»

Також ініціатива може торкнутися близько 2 мільйонів абонентів компанії УРС і «Астеліт».

За словами представника компанії, «МТС Україна» буде переконувати НКРЗ і Держадміністрації зв'язку в недоцільності такого нововведення.

Заміна перших двох цифр телефонних номерів є ініціативою Державної адміністрації зв'язку в 2008 році в рамках проекту переходу на європейську систему нумерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Helge Показати IP 2 Грудня 2010 09:57
все эти анонсы "нововведений" новой власти похожи на банальную тактику отвлечения общественного внимания от их "черной" работенки - принятия антиукраинских антинародных законов и неприкрытого воровства бюджетных средств и международных кредитов....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus