USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Апеляцію у справі Єфремова перенесли

10 Жовтня 2016 23:10
Апеляційний суд міста Києва переніс на 18 жовтня розгляд скарги захисту екс-регіонала Олександра Єфремова на рішення Печерського районного суду Києва про продовження йому арешту на два місяці.

Таке рішення в понеділок прийняла колегія суддів, - повідомляє кореспондент Укрінформу.

Судове засідання було перенесено у зв'язку з тим, що колегія суддів не змогла ознайомитися з доповненнями до апеляційної скарги, які сьогодні подав захист Єфремова.

У ході засідання адвокати Єфремова заявили відведення трьом членам колегії суддів. Захист заявив про сумніви в неупередженості Віктора Глиняного, Дениса Масенка й Івана Рибака, оскільки ці судді брали участь у розгляді апеляційної скарги захисту на стадії досудового розслідування. Проте колегія суддів відмовила в задоволенні заяви про відведення.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІНТЕРЕСИ ЄФРЕМОВА ПЕРЕД ЯНУКОВИЧЕМ ЛОБІЮВАВ АХМЕТОВ, – ЕКС-НАРДЕП

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль", коли він намагався вилетіти до Відня. Печерський районний суд Києва арештував колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова терміном на два місяці - до 28 вересня. Йому інкримінують звинувачення за 3 статтями - заволодіння майном Луганськвугілля шляхом зловживання службовим становищем, умисні дії з метою зміни меж України та сприяння створення та діяльності терористичної організації ЛНР.

Адвокати вважають попередню ухвали необґрунтованою, а підозру – незаконною. Сам Єфреммов під час розгляду справи заявляв, що генпрокурор Юрій Луценко тисне на Апеляційний суд.

Нагадаємо, згідно зі свідченнями екс-нардепа Володимира Ландіка в інтерв'ю "Єфремов здав Луганськ під гарантії від Путіна", організаторами сепаратистського руху в Луганській області в 2014 році були тодішні голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов і народні депутати від КПУПетро Симоненко і Спиридон Кілінкаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus