USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Азаров візьме в борг ще 2 мільярди доларів

24 Вересня 2010 18:00
Кабінет Міністрів України і Європейський банк реконструкції та розвитку мають намір до кінця поточного року підписати угоду про надання Україні кредиту у розмірі 2 мільярди доларів.
Про це йшла мова в ході зустрічі прем'єр-міністра України Миколи Азарова з делегацією ЄБРР, інформує «Ура-Інформ» із посиланням на прес-службу уряду.
Кредит буде наданий під суверенні гарантії уряду на реалізацію енергетичних проектів і розвиток транспортної інфраструктури в рамках підготовки до «Євро-2012». Зі свого боку директор ЄБРР від Єврокомісії Васса Лелакіс заявив, що ЄБРР буде і надалі підтримувати українські реформи.
«Загалом, як ЄБРР, так і міжнародні фінансові установи мобілізують зусилля, спрямовані на підтримку тих кроків, які робить Україна», – заявив він.
Лелакіс також зазначив, що у ЄБРР є можливість інвестувати в українську економіку приблизно один мільярд доларів на рік. «Ми готуємо ряд важливих проектів, які можуть бути реалізовані», – зазначив він.
Азаров же заявив, що Україна розраховує на те, що співпраця з ЄБРР надалі буде активізуватися. «Для нас співпраця з ЄБРР є перспективною і такою, яка може підтримати зростання нашої економіки», – сказав він.
Прем’єр-маністр також зазначив, що на сьогодні реалізуються сім спільних з банком проектів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ччч Показати IP 27 Вересня 2010 09:21
Коли будуть новини - Азаров повернув МВФ 30 млрд доларів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus