USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Азаровщина» повертається, - Тимошенко

11 Березня 2010 14:11
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що в Україну «повертається азаровщина».
Про це вона сказала на прес-конференції, коментуючи призначення нового Кабінету міністрів на чолі з Миколою Азаровим – пише «Українська правда».
«Аналізуючи склад уряду і аналізуючи фігуру прем’єра, я можу сказати... в Україну повертається азаровщина», - сказала Тимошенко.
«Ви дуже добре пам’ятаєте, з чим це було пов’язано: з мегакорупцією, розкраданням стратегічної державної власності, пригнобленням малого і середнього бізнесу, з руйнацією стратегії розвитку держави», – зазначила вона.
«Ніяких реформ я щось не припомню, які відбувалися під час азаровщини, - тільки нищення економіки держави», - наголосила екс-прем’єр.
Тимошенко також заявила, що новопризначений уряд «повністю складений з олігархів нашої держави».
«Вся олігархія представлена в уряді або безпосередньо лідерами кланів, або їхніми ставлениками», - сказала лідер БЮТ.
«Я можу спрогнозувати, що перше, чим вони займуться, – це розподілять між собою фінансові потоки, розподілять між собою для тіньової приватизації стратегічні об’єкти, розповідять між собою надра – і почнуть примножувати свої олігархічні статки», - впевнена Тимошенко. 
«До речі, наскільки я знаю, «РосУкрЕнерго» в повному складі прийшло в уряд Януковича. Тепер, я так розумію, що ідеологія життя «РосУкрЕнерго» – а це забрати у держави все – стане концепцією життя і уряду», - заявила вона.
«Я була дуже здивована, коли ідеологи, засновники і тіньові власники РУЕ опинилися на ключових посадах в уряді (Азарова)», - обурилася Тимошенко.
Нагадаємо, що сьогодні, 11 березня, Верховна Рада України затвердила новий склад уряду на чолі з Миколою Азаровим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Мордехай Показати IP 11 Березня 2010 14:30
Цікаво, а чи тепер Наша Україна, Свобода та інші, що горлопанили мов ми не бачимо різниці між Януковичем та Тимошенко, побачать різницю між, наприклад, міністром освіти Вакарчуком та Дімоном Табачником.
Славік Шустрий Показати IP 11 Березня 2010 17:35
краще вже азаровщина чим тимошенківщина...
ss666 Показати IP 11 Березня 2010 20:46
2Шустрий, а не задовбешся капусту їсти?
Юрій Показати IP 11 Березня 2010 21:13
Витягнути за вуха Януковича у президенти лише на підставі особистої патологічної ненависті до Тимошенко можуть лише люди, що хворі на голову
007 Показати IP 11 Березня 2010 23:29
Краще мати відвертого ворога.ніж брехливу подружку.яка від азарова відрізняється тільки облудливим язиком. В неї всі винні.окрім неї любимої.
Схід Показати IP 12 Березня 2010 09:36
А Тимошенко не олігархиня хіба?Згадав-вона БОМЖ!!!В курнику живе,в старих лахах ходить,харчується в смітниках,ходить пішки з торбою,косметикою не користується.Королева лохів і демократичної опозиції з хворими амбіціями шукає нових багатеньких дурнів на яких можна буде заїхати у владу.
Дніпропетровськ Показати IP 12 Березня 2010 15:51
Cлава Богу ! Що закінчилась ТИМОШЕНКІВЩИНА ! Ще би трохи і разом зі своїми БлЮТовцями розікрала і розвалила б всю економіку. БРЕХЛИВА СУКА ! Тільки дурні могли ій вірити і за неї голосувати ! ВОНА крала а ій всі мішали ! Вона-це ТИМОШЕНКО !!!
Западенець Показати IP 12 Березня 2010 17:06
СЛАВА БОГУ ЩО ТИМОШЕНКІВЩИНА ПРОПАЛА.НІКОЛИ НЕ ПОВЕРНЕТЬСЯ.ДЯКУЮ НАШОМУ ПРЕЗИДЕНТОВІ ЩО ВІДПРАВИВ ТИМОШЕНКО В НІКУДИ.ВОНА ВЖЕ НІХТО.
Aerol Показати IP 13 Березня 2010 06:56
Цікаво, а чи тепер Наша Україна, Свобода та інші, що горлопанили мов ми не бачимо різниці між Януковичем та Тимошенко, побачать різницю між, наприклад, міністром освіти Вакарчуком та Дімоном Табачником. Не побачать, на жаль, і того шо більшість нелігітимна, уряд складений з міліонерів, голова НБУ працює другий строк (доречі шо то за любов Янека до Стельмаха - тут ще свої хухри-музри) і не побачать свого поганого життя. Нажаль сьогодні найлегше приховати реальний стан справ - можна легко втягнути країну в кредити, і ми при такій політиці будем начебто нормально жити, вони нахапають все що мона, а хто там буде потім розгрібати - то ваще фігня. Головне в президентна вон зарплата на 50% менша. Респект!
Прагматик Показати IP 13 Березня 2010 10:29
Такий кабінет міністрів на чолі з Тимошенко - це було інікальне явище в житті України. Це була якась зграя бездарних чиновників, які , крім зла і злиднів, нічого не принесли людям.
Валерий Показати IP 13 Березня 2010 11:53
Когда слышишь подобные заявления Тимошенко, понимаешь, что у нее давно отбиты мозги и она не способна контролировать свои высказывания и действия. И это недоразумение еще расчитывает на нашу поддержку. А ведь по большому счету ее место давно должео быть в психбольнице или тюрьме. Кто-кто, а она терминатор, разрушила все, что только можно.
Xena Показати IP 13 Березня 2010 12:40
Чья бы мычала!Жуля! Ты вже напрацювала... иди отдыхать!
Skoworoda Показати IP 13 Березня 2010 12:57
Пригадуючі часи правління леді Ю, маю дуже венликі сумніви що вона вміє аналізувати. Нажаль ми маємо приклад, що нами керувала спровжня БЛОНДИНКА.
Киев Показати IP 13 Березня 2010 13:22
а я считаю, что хуже, чем при Тимошенко уже не будет! Почему? потому что прошло время, когда некомпетентные люди занимали по кругу все возможные министерские должности. Возьмем к примеру, Луценко. Он кто по образованию и по опыту работы - журналист (и тот как-то не известный). Почему он должен рассказывать и указывать в МВД людям с опытом и образованием КАК работать?! Откуда он знает КАК правильно:)? Тоже касается и Турчинова, временно бывшего во главе СБУ в свое время. Неужели там нет толковых людей, прошедших с низшей ступеньки до "потолка" должностей? Это касательно всех министерств... Люди, до чего реально довела Тимошенко и продолжает это делать? до скандалов, до оскорблений в адрес тех, кто не поддерживает ее, до деления страны "за" и "против"... а теперь еще открыто призывает воевать! Если она так любит Украину, то пусть задумается как осложняет своими действиями ей жизнь!!!
cot145 Показати IP 13 Березня 2010 17:53
пусть будет янукович у меня родственники в россии, а эти пять лет...................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus